Connect with us

Revistateo.ro

Schimbarea energetica pe care o produce Luna Plina din Berbec in fiecare dintre noi

Astro-FUN

Schimbarea energetica pe care o produce Luna Plina din Berbec in fiecare dintre noi

Ziua de azi nu o vom uita niciodata din punct de vedere ezoteric. Luna Plina se va vedea de 14 ori mai mare decat in mod normal si aduce o serie de beneficii in viata noastra.

Sfarsitul de saptamana se anunta spectaculos din punct de vedere karmic pentru cei mai multi dintre noi. Din 17 octombrie ne vom trezi altfel, spun ezoteristii. Se vor produce o serie de schimbari de substanta din punct de vedere emotional, schimbari pe care cu totii ni le doream de mult in vietile noastre.

Super Luna, asa cum o numesc cei de la NASA, are o forta magnetica si energetica impresionanta pe care o exercita asupra tuturor fiintelor vii de pe planeta. In termeni astrologici, super Luna se va produce in zodia Berbec, iar asta inseamna energie pozitiva, vitalitate si o tendinta de a actiona ferm si corect.

Schimbarile energetice pe care le produce Super Luna

1. Adio ranilor fizice, emotionale sau mentale

Nu conteaza natura ranilor tale. Este momentul ca acestea sa se insanatoseasca. Trebuie sa te concentrezi asupra lor, sa le simti durerea pentru a vedea cum le poti depasi. Luna Plina te va ajuta in acest sens pentru ca iti va aduce o serie de ganduri noi, proaspete, o serie de rezolvari nebanuite ale problemelor care te macina de cateva saptamani bune.

2. Apar sansele reale ale schimbarii

Din dimineata zilei de 17 octombrie te vei trezi cu oportunitati unice pentru a face schimbarea. Momentul pentru actiune incepe de acum. Va trebui sa muncesti dublu, sa depui eforturi considerabile pentru a-ti consolida starea sufleteasca si pozitia sociala. Slava Domnului, vei avea toate resursele necesare pentru asta.

3. Trebuie sa te debarasezi de oamenii toxici

Luna Plina aduce acel moment unic in care trebuie sa spui stop momentelor tensionate si suferintei din viata ta. Vei avea curajul sa ii elimini din viata ta pe cei care au o influenta toxica asupra comportamentului tau. Indeparteaza-te de ei pentru ca este cel mai bun moment din an sa incepi o viata noua din toate punctele de vedere.

4. Ai grija la ego

Nu trebuie sa te supraevaluezi. Mai bine lasa ca oamenii sa vada de ce esti in stare. Lasa rezultatele sa vorbeasca despre tine si nu le inlocui cu lauda de sine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top