Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de HMEOROIZI cu aceste REMEDII NATURALE

Sanatate

Scapă de HEMOROIZI cu aceste REMEDII NATURALE

Multe persoane ajung să se confrunte cu hemoroizi, adică dilataţii varicoase, prezente în interiorul anusului. Factorii care cauzează această afecţiune sunt variaţi, de la statul în şezut un timp îndelungat, constipaţie şi până la naşterea unui copil.

Pentru a ameliora sau a scăpa de această problemă definitiv am alcătuit o listă cu remedii naturale, pentru a scăpa de durerile asociate acestei boli.

Frunze de dafin. Se iau 10 frunze de dafin, care se fierb 5 minute într-un litru de apă. După ce se lasă o perioadă la infuzat, se fac băi în zona hemoroizilor cu această infuzie, până când lichidul se răceşte. Procedura se repetă de 4-5 ori pe săptămână.

CITEŞTE ŞI: „Planta distrugătoare” care te vindecă de boli

Hrean. Pentru a scăpa de hemoroizi cu ajutorul hreanului trebuie să tai câteva rădăcini (4-5) din această plantă, pe care să le pui la fiert într-un litru jumate de apă, timp de 4-5 minute. Ia vasul de pe foc şi adaugă treptat 5 linguri de bicarbonat de sodiu, după care acoperă vasul cu un carton, iar în centru fă o gaură. Aşează-te deasupra vasului astfel încât să stai cu zona dorsală într-o poziţie în care aburul să iasă direct spre anus. Tratamentul se ţine 7 zile la rând.

Albuș de ou. Din acesta se face o pastă, pe care o baţi cu puţin ulei de măsline şi pe care o aplici pe heoroizi, de câteva ori pe zi.

Făină de orz. Din făina de orz, alături de apă, rezultă o pastă groasă din care se fac mai multe cataplasme, care se aplică pe zona cu probleme, preţ de câteva ore.

Oțet de mere. Şi acesta are efecte benefice şi poţi ameliora semnificativ problema hemoroizilor dacă aplici pe zona respectivă un tampot îmbibat cu oţet de mere, la fiecare două ore. Tratamentul se ţine în paralel cu o o cură detox, adică oţet de mere combinat cu miere de albine, dimineaţa, pe stomacul gol.

Leurdă. Cel mai simplu remediu este leurda. Tot ce trebuie să faci este să consumi această plantă în fiecare zi (cel puţin 200 grame), timp de trei săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top