Connect with us

Revistateo.ro

obiceiuri

Stil de viata

SCAPA DE DATORII cu 3 obiceiuri la care nu te-ai fi gandit

Atunci cand nu te mai ajungi cu banii nu ai incotro si trebuie sa te imprumuti! Atunci cand vezi, insa, ca s-au acumulat datoriile, nu te panica! Adopta aceste obiceiuri!

Sigur ca nu este deloc placut sa fii impovarat de datorii. De multe ori, problemele financiare atrag discutii in familie, certuri si au dus chiar la despartiri. Stresul prin care treci de cate ori iti calculezi banii iti poate afecta sanatata. Ei bine, tine cont de aceste lucruri si scapa cat mai repede de datorii. Nu stii cum? Iata trei obiceiuri care te scot din impas:

1. Foloseste Bulgarele datoriilor

Acest tip de organizare a platilor te ajuta sa iti clarifici situatia financiara si situatia datoriilor. Fa o lista cu toate imprumuturile, fie ca sunt de la rude, prieteni sau de la banca. Vezi care este ordinea lor crescatoare si selecteaza-le pe cele care au data scadenta, cum ar fi anumite facturi sau impozite. Apoi te intereseaza sa achiti DATORIILE CELE MAI MICI.

CITESTE SI: Cum vei sta cu banii in luna septembrie, in functie de zodie

„Magie florala”: Vezi AICI ce plante atrag bani

Chiar daca ai tendinta sa amani datoriile mici, de cateva sute de lei, cu gandul sa le achiti pe cele mai mari, afla ca este foarte bine sa scapi de aceste plati minore. Acestea au o influenta negativa asupra psihicului tau, pentru ca te gandesti ca ai foarte multe de platit. De indata ce mai reduci din ele, vei avea mintea limpede, pentru a achita creditele mari.

2. Jongleaza cu veniturile

Invata sa faci din putin, mult. Renunta la orice fel de cheltuiala inutila si concentreaza-te sa castigi mai mult in urmatoarele cateva luni, astfel incat sa reduci din datorii. Daca nu poti lucra la doua job-uri, transforma un hobby intr-o mica afacere. Poti chiar sa vinzi cateva obiecte din casa sau haine care nu iti mai sunt de folos. Daca nu sunt utile, de ce sa nu te ajute sa achiti datoriile?

3. Invata sa gestionezi banii

Cel mai important pas, pe care probabil l-ai luat in calcul, este sa gestionezi banii mai bine. Cel mai probabil ai apelat la datorii din cauza unor cheltuieli neprevazute. Este bine ca, imediat ce achiti platile, sa economisesti bani, intr-un buget destinat special cheltuielilor neasteptate. Acest lucru te va ajuta sa scapi de riscul de a face datorii.

Vezi ce zodii au probleme financiare in aceasta perioada!

CITESTE SI: A plecat sa imi asigure viitorul, insa, cand s-a intors, banii nu au mai fost de folos

Sursa foto: diymusicbiz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top