Connect with us

Revistateo.ro

Scannere

Stiri

Oferte evoMAG Scannere Black Friday 2016

Oferte evoMAG la Scannere Black Friday 2016: evoMAG a pregatit un catalog cu o gama variata de Scannere la un pret redus cu ocazia zilei de Black Friday.

CLICK Aici pentru a vedea catalogul de oferte evoMAG de Black Friday 2016 pentru Scannere.

Un scanner este un aparat care sondeaza optic imagini si texte diferite, producand apoi o imagina digitala in 2D. In multe birouri, un astfel de aparat este nelipsit. Piata de scannere din Romania ofera diverse modele si branduri pentru aceste produse.

Pe langa scannerele clasice, care nu sunt mobile, exista si scannere de mana si scannere speciale pentru carti sau diapozitive foto. De cele mai multe ori, o imprimanta are inglobata si functia de scanner pentru documente. De asemenea si un aparat tip xerox poate avea rol de scanner.

Preturile pentru aceste produse incep de la aproximativ 200 de lei si pot ajunge pana la circa 6.000 de lei. Printre cele mai vandute asfel de produse sunt cele ce au pretul intre 200 si 300 de lei. Printre producatorii de scannere se numara: Iris, Canon, EPSON, Mustek, HP, Brother, XEROX, Reflecta, Microtek, Media-Tech, Hama, EasyPix, Avision.

Scannerul se poate conecta la un laptop sau PC cu ajutorul tehnologiei ethernet sau printr-un USB. Scannerul poate avea un format A3, A4 sau A6.

Scannerul este un produs necesar, mai ales pentru mediul de afaceri. Pentru a achizitiona un astfel de produs la un pret special, exista Black Friday, un eveniment importat din SUA pentru a celebra cumparaturile, organizand reduceri uriase de pret la electronice, electrocasnice si produse de ingrijire personala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top