Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Sava Negrean-Brudascu – In Ardeal nu exista Dragobetele

image0218-1708tv81.jpgSuntem in perioada “Valentine’s Day”, toti indragostitii incearca sa faca persoanei iubite cele mai frumoase cadouri, insa nu la fel se intampla si in Ardeal.

Dupa cum doamna Sava Negrean Brudascu spune, in zona Ardealului, unde oamenii “sunt mai cu capul pe umeri”, nu s-a importat celebrul Valentine’s Day si nici vorba de Dragobete, sarbatorit cu zece zile mai tarziu.

Doamna Sava sustine ca iubirea poate fi sarbatorita in fiecare zi sau atunci cand simtim. In plus, in SUA, Valetine’s Day nu inseamna neaparat sarbatoarea iubirii dintre un barbat si o femeie, ci si celebrarea iubirii dintre membrii familiei sau dintre prieteni.

Viata persoanala a doamnei Brudascu este plina de bucurie. Mai ales pentru ca Petru, nepotul ei, ii coloreaza zilele cu energia si frumusetea lui.

Este un copil cu care se mandresc toti membrii familiei, mai ales ca Petru a invatat ca dragostea pentru Dumnezeu este de nepretuit si trebuie exprimata in fiecare zi.

Doamna Negrean-Brudascu a fost mereu o prezenta foarte placuta si foarte atenta cu membrii emisiunii Teo. Si de aceasta data nu a venit cu mana goala, aducandu-i lui Teo cateva carti pretioase.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top