Connect with us

Revistateo.ro

Sărbătoarea colindului românesc în California

Inedit

Sărbătoarea colindului românesc în California

Artista româncă Abigail Budak organizează și anul acesta un concert cu colinde românești pentru românii din Diaspora, mai exact Sărbătoarea colindului românesc în California. Stabilită de 14 ani în statul californian, Abigail Budak organizează un eveniment în care cei mai talentați români vor cânta cele mai frumoase colinde românești.

Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie și este organizat cu sprijinul echipei Romanian Community Center of Sacramento, al cărei președintă este artista. Surprizele de anul acesta sunt nenumărate. Abigail a închiriat o biserică americană unde se vor strânge deja anunțați peste 600 de persoane, români stabiliți în Sacramento, California, însă sunt așteptați mult mai mulți de atât.

INTRĂ AICI SĂ ASCULȚI ȘI SĂ ÎNVEȚI CELE MAI FRUMOASE COLINDE ROMÂNEȘTI!

Abigail declară că pregătește an de an cozonaci pentru această sărbătoare, încercând să păstreze tradițiile și dincolo de Ocean. În biserica ănchiriată de artistă vor cânta corurile mai multor biserici, fiind invitate persoane de toate confesiunile religioase dar și grupul „Junii Ardealului”. Abigail Budak este o descoperire a marii interprete de muzică populară românească Irina Loghin.

Cântăreața româncă stabilită în State are doi copii și și-a lansat de curând o nouă melodie, intitulată „Ochii tăi”. „A fost visul meu să cânt, dar până acum prioritate în viața mea au avut familia și cei doi copii ai mei, Athena și Boris care deși sunt talentați nu și-au dorit să cânte, dar mă susțin în visul meu”, a declarat Abigail pentru realitatea.net.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top