Connect with us

Revistateo.ro

Saptamana schimbarilor pentru un nativ din zodiac

Stiri

Saptamana schimbarilor pentru un nativ din zodiac

Un nativ din zodiac va experimenta pe pielea lui o multime de schimbari in urmatoarea perioada! Toate se datoreaza influentei puternice a Lunii Negre!

Luna neagra se va plimba prin casa transformarilor a acestui nativ din zodiac, care va avea parte de o multime de evenimente cu un impact emotional deosebit de puternic. Practic, va oscila intre tristete si bucurie pe tot parcursul saptamanii 1-7 februarie 2016.

Luna februarie 2016 nu incepe deloc bine pentru cei nascuti in aceasta zodie, care vor experimenta stari sufletesti extreme, din cauza ca nu inteleg exact ce se intampla in sufletul si in jurul lor.

Este vorba despre nativii din zodia Taur, care vor avea parte de schimbari atat de puternice si de bruste, incat nu vor face fata din punct de vedere emotional. Daca esti nascut in aceasta zodie, poate ca ar fi bine sa vorbesti cu cineva apropiat despre ceea ce se intampla, pentru a nu claca.

Citeste si: Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2016

Citeste si: PREVIZIUNI KARMICE 1-7 FEBRUARIE 2016. Jupiter ramane singurul lider si da o serie de lectii zodiilor!

In prima parte a saptamanii 1-7 februarie 2016, Taurii vor incepe noi parteneriate si colaborari. Din cauza unor neintelegeri, a unor pretentii ridicate sau a unor conflicte pe plan profesional, acesti nativi vor avea serios de suferit. Cel mai bine ar fi sa te pui de acord cu toti cei implicati in aceste probleme, mai ales daca este vorba de bani, pentru a evita conflicte de acest gen si in viitor. Astrele te sustin sa iti exprimi punctele de vedere limpede si clar. Abia dupa data de 5 februarie Taurii vor simti, in sfarsit, ca sunt luati in serios.

Nici pe plan profesional contextul astral nu este favorabil, caci ambii parteneri vor intampina provocari ce le pune la grea incercare relatia. Starea de spirit a nativilor din zodia Taur va fi unul dintre factorii care vor aduce discutii in relatia de cuplu. Nici Taurii singuri nu vor fi prea norocosi in aceasta perioada, caci aceeasi influenta a Lunii Negre in casa schimbarilor ii face sa fie extrem de nehotarati in ceea ce priveste ceea ce isi doresc de la un potential partener.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top