Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sagetatorii fac un PAS IMPORTANT in relatie! Citeste sfatul zilei de 4 ianuarie 2016!

Ziua de azi este una speciala pentru Sagetatori. Fac un pas important in relatia de cuplu, insa trebuie sa analizeze totul cu mare atentie. Vezi sfatul zilei de ianuarie 2016 pentru fiecare zodie.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lasa purtat de manie si nu mai acuza pe cineva de un lucru fara sa fii 100% convins de asta. Certurile de azi nu iti aduc niciun beneficiu, ba dimpotriva. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Se pare ca si tu ai ceva chef de cearta azi. Te deranjeaza anumite lucruri la ai tai, dar le poti spune totul fara vreun ton ridicat sau gesticulatii amenintatoare. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: PANA CAND VEI FI SINGUR, IN FUNCTIE DE ZODIE

CITESTE SI: Cat de bine saruti in functie de zodia ta

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

La tine azi ori e alba ori e neagra, nu mai lasi niciun loc de nuante. Calmeaza-te si vezi ca viata are o mie si o suta de culori. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

O persoana speciala te invita in oras si ar fi bine sa nu o refuzi, mai ales ca va vedeti destul de rar din cauza joburilor voastre. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca vrei sa te aventurezi in locuri straine, fa-o! Experientele vor fi de neuitat. Plus de asta, nu uita niciodata ca fericirea depinde de propria ta vointa. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi te simti foarte sexy si te gandesti sa faci ceva pentru a-ti demonstra senzualitatea in fata persoanei iubite. Surprinde-o! Numarul norocos al zilei: 10.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top