Connect with us

Revistateo.ro

S-au casatorit si totul parea perfect. Dupa 6 luni, Deborah si Clive s-au confruntat cu ceva neasteptat

Cuplu

S-au casatorit si totul parea perfect. Dupa 6 luni, Deborah si Clive s-au confruntat cu ceva neasteptat

Povestea de iubire dintre Deborah si Clive pare desprinsa din filme. Dupa 6 luni de la nunta, sotul lui Deborah a inceput sa uite complet cine e si de ce se afla in aceeasi casa cu femeia care i-a rapit inima.

Formau cel mai fericit cuplu din lume. Intr-o zi, sotul ei s-a schimbat…

Cei doi s-au casatorit in anul 1945 si formau cel mai fericit cuplu din lume. Clive era un muzician prodigios. Canta la pian si compunea piese mai ales pentru femeile care i-au trecut pragul inimii.

O alinta pe Deborah cu melodiile sale in fiecare zi. Intr-o zi, dupa sase luni de la momentul casatoriei, relatia lor a suferit o intoarcere la 180 de grade.

Clive nu isi mai amintea nimic. O privea pe sotia lui ca pe o straina. A uitat complet cum il chema, ce varsta avea… ce cauta practic in propria lui viata.

Deborah a mers cu barbatul la medic, iar primul diagnostic a fost cel de raceala severa. Avea virusul simplex 1, care afecteaza 1% din populatia lumii. In cazurile cele mai grave, acest virus poate provoca Alzheimer.

Clive facea parte din acel procent. A fost internat in spital, iar medicii aveau grija ca barbatul sa isi aminteasca cat mai multe lucruri. A primit medicamente, iar un psiholog facea terapie cu el ca sa isi reactiveze memoria de termen scurt.

CITESTE SI: A murit de cancer, iar la un an, sotul ei a primit o scrisoare emotionanta. Toti cei care au citit-o au plans

Incepea sa uite lucrurile pe care le facea din 30 in 30 de secunde. Cu toate astea, Clive nu a uitat niciodata sa cante la pian, ceea ce i-a surprins pe doctori, scrie upsocl.com.

Barbatul i-a incantat sotiei pana in ultima zi a vietii sale, iar Deborah i-a oferit toata dragostea sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top