Connect with us

Revistateo.ro

Ruptură între Meghan Markle și Prințul Harry. Totul a pornit de la un bărbat

Regalitate

Ruptură între Meghan Markle și Prințul Harry. Totul a pornit de la un bărbat

Nici nu bine s-au căsătorit că Meghan Markle și Prințul Harry trec deja printr-o criză matrimonială. Cei doi sunt la cuțite de câteva săptămâni, iar motivele neînțelegerilor dintre cei doi sunt mai multe.

Harry este extrem de gelos, notează presa britanică. Acesta s-a certat cu nevasta lui după ce un bărbat i-a sărutat mâna. Modul în care a făcut-o l-a deranjat foarte tare pe ducele de Sussex.

Mai mult, Meghan ar vrea să cumpere o vilă în Malibu, iar Harry nu este foarte încântat de această idee. Jurnaliștii britanici scriu că Meghan are cam prea multe pretenții de când face parte din familia regală și încalcă des protocoalele. Asta i-a înfuriat deja la maximum pe Regina Elisabeta și ceilalți membri ai Casei.

CITESTE SI: Motivul pentru care Meghan Markle nu are voie să mănânce usturoi în public

Meghan Markle și Prințul Harry s-au certat în public. Ce și-au spus cei doi

Meghan, acuzată că nu a respectat-o pe Regină

Meghan Markle, soția prințului Harry, a fost acuzată săptămâna trecută că nu a respecat-o pe Regina Elisabeta la Ascot.

Se pare că pentru oamenii care nu cunosc regulile casei regale, nu se poate observa gestul lui Meghan pe care multe persoane în condamnă. Imaginile au apărut imediat în presa internațională, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Joi seara, fosta actriță Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au fost la receptia Young Leaders de la Palatul Buckingham. Cei doi, care s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018, au stat în dreapta Reginei Elisabeta. La un moment dat, Meghan s-a așezat. Și-a încrucișat picioarele, apoi și le-a înclinat. Gest aprent banal, însă a stârnit numeroase reacții.

Modul în care Meghan Markkle și-a încrucișat și și-a înclinat picioarele este considerat nepotrivit. Fanii s-au înfuriat deoarece consideră că Meghan și-a încrucișat picioarele greșit și în felul acesta a arătat lipsă de respect față de Regina Elisabeta. „Ducesa de Sussex și-a încrucișat picioarele greșit. Ce lipsă de respect la adresa Reginei”, a spus un fan, potrivit ciao.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top