Connect with us

Revistateo.ro

Rugăciunea pentru împăcare. Rostește-o azi pentru a aduce înapoi persoana iubită

Credinta

Rugăciunea pentru împăcare. Rostește-o azi pentru a aduce înapoi persoana iubită

Dintr-un motiv sau altul, unele cupluri ajung să se despartă de persoana iubită, iar acest lucru le produce de cele mai multe ori multă suferință. Iată mai jos rugăciunea pentru împăcare și află cum să restabilești liniștea și pacea în familie sau colectivitate.

Chiar și când nu este vorba despre o despărțire, dar lucrurile nu merg foarte bine în cuplu, această rugăciune pentru împăcare te poate ajuta să treci mai ușor peste momentele grele și poate aduce un echilibru în relație și o împăcare cu persoana iubită.

Citețte și: Rugăciunea celor care nu își găsesc rostul în această lume

Această rugăciune nu este doar pentru împăcarea cu persoana iubită, ci și cu familia, cu prietenii sau cu cine simți că nu te mai înțelegi și că lucrurile sunt extrem de tensionate.

Citește și: Rugăciuni pentru familie

Nu ai nevoie decât de o icoană a Maicii Domnului, o candelă aprinsă și, cel mai importantă, multă credință.

„Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește-i, Doamne, pe cei ce ne urăsc sau ne pizmuiesc, pe cei ce ne ocărăsc și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum și nici în cel ce va să fie.

Tu, Doamne Dumnezeul nostru, caută din înălțime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste și de unire și sunt înboldite de spinii urii și ai altor păcate. O picătură din Harul Sfântului Tău Duh, coborând peste dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune și din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune și să petreacă în dragoste și unire.

Așa, Doamne, înmulțește dragostea în inimile noastre și păzește-ne de tot răul și de asuprirea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul dintre noi și ne ajută totdeauna să ne iubim unii pe alții și să facem numai bine, spre a ne învrednici de bunătățile Tale cele cerești. Amin.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Credinta

To Top