Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Roxana Vancea a spus ce se întâmplă la Exatlon când se închid camerele

Roxana Vancea a dat noi declarații despre parcursul ei în competiția Exatlon, de unde a plecat din cauza lui Giani Kiriță.

Vedeta care a făcut o figură bună în Echipa Faimoșilor și a devenit una dintre preferatele publicului îl critică acum pe Alin Andronic de la Războinici.

„Alin mai avea răutăţi. Pe camere era un ”sfânt”, dar mai avea răutăţi. Când s-au închis camerele, a venit la noi să ne spună că nu a vrut să spună aşa.

Războinicii aveau o foarte mare frustrare pe Monica Roşu, că tot timpul i se spunea tot palmaresul ei. Şi ei aveau impresia că Faimoşii ar fi fost favorizaţi.

Pe de altă parte, noi credeam că Războinicii sunt favorizaţi”, a spus Roxana Vancea la televizor.

„Am decis să mă retrag pentru că emisiunea mergea într-o direcţie greşită. Totul mergea spre mahala, băgât mâna-n gât, agresat femei. Eu promovez sportul, nu altceva. Eu am încercat să discut cu el, însă nu am avut cu cine. De când a venit el s-a transformat totul. Tot timpul urlă, erau ţipete, să aducem puncte.

Toţi erau cu capul în jos, zici că ne certa domnul diriginte. Am zis că ne distrăm, că mergem la jocuri fără presiune. Eu nu m-am certat cu el pentru mine, eu m-am certat cu el pentru echipă. El trebuia să-şi câştige respectul, nu să se impună.

Motivul pentru care eu sunt acum, aici, este că nu am vrut să mă mahalagesc la TV cu fiul dumneavoastră. El urlă tot timpul, eu nu puteam să vorbesc. El nu a venit să ne întrebe pe noi, înainte de meci, care jucăm„, a spus Roxana Vancea.

„Giani a spus să nu te hlizeşti după ce pierzi. Voi nu aţi fost o echipă de la început. Erau numai bisericuţe. Eşti foarte vulcanică şi dacă Giani nu te lasă să joci, tu făceai urât.

Nu ai vrut tu să vorbeşti cu el. El a venit acolo să vă ajute, Ionuţ a mers într-o echipă care câştigă. Te-ai mahalagit oricum”, a declarat mama lui Giani Kiriţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top