Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Roxana Vancea a abandonat Exatlon: „Nu mă mai regăsesc”

Vestea că Roxana Vancea a ales să abandoneze competiția Exatlon i-a uimit pe toți fanii săi. Fosta vecină a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a dezvăluit de ce a plecat din concurs, chiar dacă a avut un parcurs extrem de bun.

Zilele trecute, aceasta a avut un schimb de replici cu antrenorul echipei Faimoșilor, Giani Kiriță. Acest lucru a determinat-o să plece.

„E o emisiune la care se uită copiii şi la care împinsul, vorbitul urât și jignitul femeilor nu cred că își au rostul. Dacă merge spre direcția aia, eu clar nu mă mai regăsesc în el. Nu am avut neînțelegeri cu el (Giani Kiriță n.r). El a avut câteva neînțelegeri cu mine, la care am răspuns cât de diplomat am putut. Sunt o fire vulcanică și am preferat să mă retrag”, a declarat Roxana Vancea pentru Kanal D, imediat după ce a revenit în România.

Înainte de a intra în competiție, Roxana dezvăluise că este bună prietenă cu Giani Kiriță, ba chiar au și participat la diferite emisiuni împreună, însă zilele trecute, cei doi s-au certat, iar Giani a făcut-o pe aceasta să plângă.

Citește și: Pleacă Roxana Vancea de la Exatlon?

Cei doi au avut un schimb de replici din cauza parcursului slab al echipei Faimoșilor în concurs.

„Trebuie să strângeţi rândurile. Asta e, mai greşesc, nu pot să am şi facultate, să fiu şi sportiv de performanţă, să fiu şi şmecher, să fiu şi de stradă şi de şcoală, înţelgi, domnişoara Roxana? Lasă vrăjelile astea, că nu merg ”vagabonţismele” astea cu mine. Eu sunt altceva. Păi ”vagabonţisme”, ţi-am spus că nu hotărăşti tu! Tu vezi-ţi de treaba ta şi adu puncte. De unde ştii tu ce simte el, mă?”, a spus Giani Kiriţă, care era negru de supărare.

Pentru că eu sunt cu el în echipă de o lună şi o să vorbesc că îi ştiu reacţiile”, a răspuns imediat Roxana Vancea.

Exatlon 20 octombrie. „Crezi că dacă ai făcut cinci puncte, poţi să vorbeşti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai câştigat, n-ai luat puncte, râd lăutarii de tine! Eu, unul, asta sunt, aşa sunt clădit, să înving, să luopt şi când pierd, vreau să ies cu capul sus.

Plecăm de la 5-0 tot timpul. Dacă nu aveţi orgoliu în voi, asta e. Şi pe urmă facem glume pe bancă <>. Nu vine ăla cu acordeonul şi râde de voi, pe bune? O să sfârşiţi tot timpul la baraca aia şi o să mâncăm numai orez”, a replicat imediat Giani Kiriţă.

”Nu trebuie să vii la mine să urlii în faţa mea. Nu am luat o decizie pentru el”, a spus, cu lacrimi în ochi, Roxana Vancea.

Iată momentul din concurs, care a determinat-o pe Roxana să plece din Republica Dominicană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top