Connect with us

Revistateo.ro

Roman fericit. S-a castigat marele premiu la Joker. CATI BANI S-AU PUS IN JOC

Inedit

Roman fericit. S-a castigat marele premiu la Joker. CATI BANI S-AU PUS IN JOC

Un roman poate sa isi faca planuri serioase de viata deoarece a castigat marele premiu de la Joker, in valoare de 16,8 milioane lei. Premiul a fost castigat in urma extragerii de ieri seara. Pe de alta parte, marele premiu de la Loto 6/49 ramane la Loteria Romana, cu un report de 31 de milioane lei.

Numerele castigatoare extrase ieri la Joker sunt: 1, 12, 31, 6, 24 si 5, toate fiind ghicite de un singur castigator. Premiul la categoria I Joker nu a mai fost castigat de mai bine de un an, mai exact din data de 31 mai 2013. Norocosul de anul trecut era un barbat din Panciu, judetul Vrancea, acesta castigand 1 milion de euro cu un simplu bilet.

Numerele extrase aseara la Loto 6/49 au fost 29, 17, 1, 46, 25 si 31. Avand in vedere ca niciun roman nu a ghicit numerele, premiul se anuleaza pentru urmatoarea extragere, reportul fiind de 31. 071. 729,68 lei, potrivit Loteriei Romane, respectiv loto.ro

Premiul de la Loto 6/49 a fost castigat in luna februarie de un galatean, luand peste 3,4 milioane lei. Cel mai mare premiu de cand exista Loteria Romana a fost in castigat in iulie 2013, cand un jucator a luat nici mai mult nici mai putin decat 49 de milioane de lei.

Loteria Romana a fost infiintata pe 14 septembrie 1906, moment din care in fiecare saptamana se pun in joc premii fabuloase. Recordul european castigat la concursul Loteriei il detine Spania, cand in anul 2009 o femeie de 25 de ani a luat 110 milioane sterline.

Interesant este faptul ca Loteria Romana avea la inceput un obiectiv distinct fata de cel de azi: din ordinul Regelui Carol I al Romaniei se avea in vedere constituirea unui fond al asistentei sanitare a satenilor. Astazi, este un joc de noroc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top