Connect with us

Revistateo.ro

Robert Downey Jr. a întrerupt brusc un interviu

Inedit

Robert Downey Jr. a întrerupt brusc un interviu

Actorul, în vârstă de 50 de ani, trebuia să-i acorde un interviu reporterului britanic Krishnan Guru-Murthy, de la Channel 4, pentru a discuta despre cel mai recent film al său, „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron”.

Prima parte a interviului a decurs normal, iar jurnalistul i-a adresat câteva întrebări lui Robert Downey Jr. despre interpretarea personajului principal din „Iron Man” şi dacă actorul obişnuia să citească în copilărie faimoasele reviste de benzi desenate.

CITEŞTE ŞI: „Cel ales”, filmul românesc al anului

Discuţia a luat o turnuă neaşteptată în momentul în care Krishnan GuruMur-thy a schimbat cursul discuţiei şi l-a întrebat pe starul de la Hollywood despre o afirmaţie făcută de acesta în urmă cu ceva vreme, atunci când le-a vorbit celor de la The New York Times despre dependenţa de alcool şi droguri şi despre perioada în care acesta a fost închis.

Dacă la început Robert Downey Jr. părea relaxat, pe parcurs acesta a devenit din ce în ce mai tensionat şi chiar l-a întrebat pe reporter: „Promovăm un film aici sau ce facem?”.

După ce a văzut că seria de întrebări incomode continuă, actorul l-a avertizat pe reporter: „Încep să sar deja aici pe călcâie – aşadar, ai face bine să treci la următoarea întrebare”.

În momentul în care jurnalistul britanic i-a spus: „Îţi pun întrebări despre trecut, pentru că ai vorbit în alte interviuri despre relaţia ta cu tatăl tău şi despre rolul pe care acea relaţie l-a avut în toate perioadele întunecate prin care ai trecut, marcate de droguri, alcool şi alte lucruri. Mă întreb dacă ai scăpat de toate aceste lucruri sau dacă…”., Robert Downey Jr. s-a enervat şi i-a spus: „Îmi pare rău, dar ce facem noi aici?”, după care s-a ridicat şi a plecat brusc, părăsind scena interviului.

„Discuţia de aici începe să semene cu cele din emisiunile prezentate de Diane Sawyer”, a spus Robert Downey Jr., înainte de a părăsi platoul de filmare, ironizând astfel stilul caracteristic prezentatoarei din Statele Unite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top