Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

REZULTATE BACALAUREAT 2015 PRAHOVA PE EDU.RO

REZULTATELE DE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2015 pentru elevii din judetul PRAHOVA AU FOST AFISATE PE edu.ro si teotrandafir.com.

Elevii vor putea afla REZULTATELE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2015 PRAHOVA si de la avizierele scolilor unde acestia au sustinut examenul. Daca acestia nu sunt multumiti de notele luate la Bacalaureat 2015 PRAHOVA vor putea depunde contestatii, in termen de PATRU ore de la data afisarii notelor, urmand ca acestea sa fie solutionate, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 6 iulie. In cazul in care elevul a fost respins la examenul de Bacalaureat 2015, acesta se poate inscrie, incepand cu data de 13 iulie si pana pe 17 iulie la sesiunea a doua, iar probele vor incepe pe data de 17 august.

Rezultate Bacalaureat 2015 PRAHOVA PE edu.ro

Click aici sa vezi rezultatele

UPDATE 14:34: Promovabilitatea la Bac în județul Prahova a depășit cifra de 74%

Vezi toate rezultatele la Bac 2015.

DE RETINUT: La solicitarea comisiilor de bacalaureat judetene/a municipiului Bucuresti sau din proprie initiativa, Comisia Nationala de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de sustinere a probelor de evaluare a competentelor digitale sau lingvistice. Cei mai ghinionisti dintre elevi, adica cei care nu au resuit sa obtina diploma de bacalaureat nici in a doua sesiune mai pot sustine examenul doar cu plata. Taxa a fost in 2014 de 230 de lei si este valabila numai in cazul candidatilor din promotiile anterioare ce sustin toate probele examenului de BACALAUREAT. In celelalte cazuri, stabilirea sumei de plata pentru examenul de bacalaureat se face in mod diferit, in functie de numarul probelor pe care le sustine fiecare candidat, luandu-se in calcul toate cheltuielile necesare examinarii candidatului respectiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top