Connect with us

Revistateo.ro

nuci

Pui

RETETA SUB 30 DE LEI: Pui in crusta de nuci

O mancare gustoasa nu trebuie sa coste mult. Puiul in crusta de nuci are o tenta exotica, este crocant si delicios, fara a-ti face gaura in buget.

Aceasta reteta nu te va face sa petreci mult timp in bucatarie, insa va face senzatie in randul invitatilor tai. Este gustoasa, sanatoasa si este potrivita chiar si pentru cei mai pretentiosi. In plus, nu are grasimi, deci se potriveste si in cazul in care tii dieta.

PUI IN CRUSTA DE NUCI

INGREDIENTE

4 fileuri piept de pui
1 ou
100 de grame de nuci decojite
200 grame de rosii cherry
1 lingura de busuioc uscat
sare, piper

CITESTE SI: RETETA DIETETICA: Rulou la cuptor

PREPARARE

Rumeneste putin nucile in cuptor, apoi macina-le. Amesteca oul cu putina sare, piper si busuiocul uscat. Tapeteaza cu hartie de copt o tava pentru cuptor. Pregateste fileurile de pui ca pentru snitele si da-le prin ou, apoi prin nuci. Aseaza-le in tava si pune rosiile cherry intregi, spalate si curatate de codite, alaturi. Coace puiul cu nuci timp de 15 minute pe o parte, apoi intoarce-l in tava si mai lasa la cuptor 15 minute.

POFTA BUNA!

CITESTE SI: Nucile verzi te apara de boli. Vezi ce beneficii uimitoare au

Daca nu iti place sa mananci nuci, poti sa prepari puiul cu migdale, alune, fistic sau arahide macinate. Daca le vei consuma de cinci ori pe saptamana, vei reduce riscul de atac de cord, vei imbunatati memoria si vei preveni imbatranirea celulelor si aparitia cancerului. Nucile sunt bogate in acizi grasi esentiali, adica in „grasimi bune”, foarte benefice pentru sanatate. Consuma-le coapte, cu putina sare sau in diverse combinatii, cum ar fi puiul cu nuci.

Incerci si tu reteta sub 30 de lei?

Sursa foto: paleonewbie.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Pui

To Top