Connect with us

Revistateo.ro

Învățăturile unui călugăr shaolin pentru o viață lungă, sănătoasă și prosperă.

Stil de viata

Rețeta pentru o viață mai lungă: Secretele unui călugăr shaolin

Principiile acestei filosofii pot fi aplicate oriunde v-ați afla și orice faceți. Aceste secrete sunt pentru sănătate și viață îndelungată.

Dacă tu cauți o rețetă dovedită pentru sănătate, pace și viață lungă, trebuie să te uiți în interiorul oamenilor experimentați care, de mai bine de sute de ani, sau mai exact aproape două mii de ani, caută să trăiască cu natura și cu ei înșiși.

Deși lumea occidentală se conectează numai cu artele marțiale Kung Fu, Tai Chi sau Qi Gong, călugării shaolin știu mult mai mult despre viață. Se știe că trăiesc o viață lungă și prosperă, că sunt foarte calmi și că învățătura lor este de fapt legătura dintre credința budismului și taoism.

Abilitățile unui shaolin nu pot fi o realitate mai frumoasă, deoarece realitatea depinde nu numai de modul în care fiecare se vede pe el însuși, ci și relația sa cu lumea.

Călugării shaolin au ca principal instrument următorul motto: dacă doriți să vă cunoașteți trebuie să vă găsiți calea.

Iată secretele pentru o viață lungă, sănătoasă și prosperă

1. Nu gândiți prea mult. Gândirea are energie. Gândirea te poate face să îmbătrânești.

2. Nu vorbi prea mult. Cei mai mulți oameni vorbesc sau fac. Mai bine faci.

3. Când lucrați, lucrați timp de 40 de minute, apoi opriți-vă timp de 10 minute. Când te uiți la ceva tot timpul, îți poate afecta ochii și, de asemenea, organele interne și pacea.

4. Când sunteți fericiți, trebuie să vă controlați fericirea, dacă pierdeți controlul atunci vă distrugeți energia pulmonară.

5. Nu vă îngrijorați prea mult sau nu vă supărați, deoarece vă afectează ficatul și intestinele.

6. Când mâncați alimente nu mâncați prea mult, asigurați-vă întotdeauna că nu sunteți destul de plin, deoarece acest lucru poate afecta splina. Când simțiți că vă este puțin foame, mâncați puțin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top