Connect with us

Revistateo.ro

Reteta de-ti lingi degetele: Prajitura cu caise

Prajituri

Reteta de-ti lingi degetele: Prajitura cu caise

Pentru ca este sezonul caiselor, ce prilej mai bun pentru a folosi delicioasele fructe intr-o prajitura? Prajitura cu caise este una dintre retetele cele mai gustoase pe timp de vara, intre o limonada si o balaceala!

Ingredientele de care ai nevoie pentru prajitura cu caise sunt: 250 grame caise taiate bucatele si curatate de samburi, 300 g de faina, 1 plic de praf de copt, 2 plicuri vanilie, 200 g iaurt natural Danone, 200 g zahar, 3 oua si 100 g unt.

Freci spuma obtinuta din untu si zahar la care adaugi vaniliile, treptat adaugi cele trei oua, iaurtul, faina si praful decopt. Urmatorul pas este sa torni compozitia pe care ai obtinut-o in tava, iar apoi asezi peste fructele trecute prin faina.

La cuptot, tava cu compozitia obtinuta va fi lasata 25-30 minute, la foc mijlociu. Dupa ce prajitura este gata si ai scos-o din cuptor, o pudrezi cu putin zahar amestecat cu vanilie, dar asta dupa ce s-a racit putin. Pofta buna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Prajituri

To Top