Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Rețeta cu aspirină și brandy care te scapă pentru totdeauna de călcâie crăpate și de varice

Foarte multe persoane se confruntă cu călcâie uscate și crăpate, precum și cu piele întărită sau cu monturi, iar deplasarea devine din ce în ce mai dificilă din această cauză.

Pe lângă o igienă corespunzătoare a piciorului, specialiștii recomandă și o încălțăminte adecvată pentru a evita această situație. După fiecare baie, este nevoie ca picioarele să fie foarte bine uscate cu un prosop, inclusiv între degete, pentru a evita infecțiile fungice.

De asemenea, folosirea regulată a unei creme hidratante pentru călcâie ajută la evitarea exfolierii pielii și la crăparea acesteia. Cu această problemă se confruntă o mulțime de persoane.

Există o mulțime de tratamente pe piață care promit să rezolve aceste situații inconfortabile pentru toată lumea. Însă, dacă vrei să încerci ceva absolut natural, cei care au încercat acest domeniu sunt extrem de mulțumiți de rezultate.

Citește și: Tratament pentru călcâie crăpate. Picioarele vor arăta uimitor în numai 10 minute

Atunci când există o acumulare de piele uscată, circulația sângelului nu mai este la fel de bună. De asemenea, elasticitatea dispare.

Iată însă cum poți rezolva toate aceste probleme cu două ingrediente extrem de eficiente. Ai nevoie de 10 tablete de aspirină și de 250 de ml de Brandy (vinars), cu 70% alcool.

Se pisează tabletele de aspirină până se obține o pudră, apoi se amestecă bine cu Brandy. Se lasă acest amestec timp de 1-2 zile, apoi se poate folosi.

Iată cum poți trata și pielea întărită

După ce se amestecă bine amestecul care a stat 2 zile să se amestece bine natural, se folosește o bucată de tifon, care se înmoaie în soluție. Se pune tifonul umezit în soluție și se așază pe călcâi. Se pune o pungă de plastic peste picior, apoi se pot pune șosete. Se lasă peste noapte, iar dimineața se spală picioarele cu apă caldă. Se șterg cu un prosop și se aplică glicerină sau o cremă hidratantă.

Repetă acest tratament timp de 10 zile consecutiv, iar pielea va deveni din ce în ce mai fină și mai catifelată. De asemenea, acest tratament poate fi folosit și împotriva venelor varicoase.

Ca să scapi de pielea întărită, se amestecă 6 aspirine zdrobite cu suc de lămâie, până se obține o pastă groasă. Se aplică pasta pe picioare și se lasă 10 minute să acționeze, apoi se spală bine picioarele cu o piatră ponce.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top