Connect with us

Revistateo.ro

Reteta Antonio Passareli Cotlet de porc in crust de mirodenii, migdale si nuci cu cartofi cu salvie

Porc

Reteta Antonio Passareli: Cotlet de porc in crust de mirodenii, migdale si nuci cu cartofi cu salvie

Antonio Passareli a gatit in editia TEO SHOW, din 28 aprilie, un cotlet de porc special cu multe mirodenii, migdale si nuci. Alaturi de acest preparat delicios, a gatit o garnitura de cartofi cu salvie.

Ingrediente
450g cotlet de porc
Mirodenii (busuioc, rozmarin, salvie, etc.)
50g migdale
80g nuci
40 ml coniac
30g unt
2 cartofi
Sare
Ulei de masline
Salvie

Mod de preparare
Se condimenteaza porcul cu sare, piper si mirodenii si se impacheteaza in folie transparent de policarbonat. Se pune la cuptor, la 80 de grade, aproximativ 3 ore.

Se scoate, se trece prin migdalele si nuca pisate, in asa fel incat sa se formeze o crusta, se pune un pic de unt in tigaie, se pune cotletul de porc si se stinge cu coniac.

Intr-o alta tigaie se trag repede cartofi cu unt si salvie. Carnea se serveste feliat cu cartofi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Porc

To Top