Connect with us

Revistateo.ro

Remediul pentru inimă care îți protejează vasele de sânge

Naturiste

Remediul pentru inimă care îți protejează vasele de sânge

Sănătatea inimii este foarte importantă, mai ales că zilnic avem de a face cu activități stresante, cu sedentarism și cu alte obiceiuri nesănătoase. Iată remediul pentru inimă care te ajută să ai din nou o viață activă și sănătoasă.

Inima are funcția de a pompa sânge către toate țesuturile și organele, iar atunci când nu mai funcționează așa cum trebuie, apar o mulțime de probleme, unele chiar incompatibile cu viața.

Este foarte important ca inima să funcționeze la parametri normali, pentru a transmite oxigenul necesar, pentru a evita astfel infarctul și alte probleme grave.

Citește și: Siropul pentru slăbit care te scapă de grăsime în 15 zile

Un prim pas pentru a avea o inimă mai sănătoasă este schimbarea obiceiurilor alimentare. Renunțarea la alimentele foarte bogate în grăsimi ajută la îmbunătățirea funcțiilor inimii.

Citește și: Cel mai bun remediu pentru durerile de urechi

Și o alimentație echilibrată, formată din fructe, legume și carne slabă este de mare ajutor, căci ajută la scăderea acumulărilor depunerilor de grăsime.

Nu în ultimul rând, o viață mai activă ar putea fi soluția pentru a avea inima mai sănătoasă. Se poate începe cu plimbări mai lungi, apoi cu exerciții de intensitate mică, până la intensitate mare. În scurt timp, veți observa o îmbunătățire a stării de sănătate.

În plus, puteți încerca și un remediu care ajută la protejarea vaselor de sânge. Se numește „Super 4” de către cei care l-au consumat prima dată și au observat o îmbunătățirea a stării de sănătate.

Iată de ce ai nevoie:

– miere naturală – 2 linguri

– ceai verde – 4 lingurițe

– ghimbir ras – 2 lingurițe
– stafide – o ceașcă
– apă plată – 1 litru.

Se clătesc bine stafidele, apoi se pun într-un vas și se toarnă apa peste ele. Se lasă la foc mic pentru aproximativ un sfert de oră. Se iau stafidele, se pun într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se adaugă apoi ghimbirul ras, mierea și ceaiul verde.

Se acoperă cu un prosop. Cel mai bine este să se lase peste noapte amestecul, iar de dimineață este gata pentru a fi consumat.

Se recomandă consumul a 200 de ml din amestecul obținut, timp de trei ori pe zi, înainte de masă. Încă din prima zi, vei observa o doză de energie în plus, iar metabolismul tău va fi activat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top