Connect with us

Revistateo.ro

Foarte multe persoane se confrunta cu picioare umflate, iar cauzele sunt diverse.

Sanatate

Remedii pentru picioare umflate

Foarte multe persoane se confrunta cu picioare umflate, iar cauzele sunt diverse.

Sedentarismul, greutatea in exces si mersul pe jos distante indelungate pot duce la picioare umflate. Iata cum poti scapa de aceasta situatie, in cel mai scurt timp.

In primul rand, medicii recomanda purtarea de pantofi potriviti. In cazul in care sunt prea stramti, picioarele se pot umfla foarte repede, iar durerea este una extrem de puternica.

Imediat dupa ce ajungi acasa si simti ca ai picioarele umflate, o baie calda te poate ajuta sa calmezi durerea. Pune cateva picaturi de ulei de tea tree sau de lavanda in apa in care iti speli picioarele si tine-le timp de 15-20 de minute.

Medicii recomanda exercitiile regulate si, daca este necesar, sa scapi de kilogramele in plus. Greutatea in exces afecteaza picioarele.

In momentul in care stai mult timp in aceeasi pozitie pentru mult timp, incearca sa iti intinzi picioarele. La serviciu, ridica-te macar doua minute la fiecare ora si misca-ti picioarele.

Foloseste creme pentru imbunatatirea circultiei sangelui

De asemenea, poti folosi si creme pentru imbunatatirea circulatiei sangelui. Aplica-le de fiecare data cand trebuie sa mergi mult timp.

Nu uita nici de sarea pe care o consumi zilnic. Pentru ca retine apa, redu cantitatea de sare la o singura lingurita zilnic sau chiar mai putin.

Daca nici unul dintre aceste remedii nu functioneaza, ar fi bine sa consulti un medic. Senzatia de piciaore umflate poate ascunde o problema cardiaca, o problema cu rinichii sau efectele adverse ale unor medicamente pe care le iei. Medicul iti va spune exact care este cauza pentru care te dor picioarele si iti va prescrie un tratament.

Articole pe aceeasi tema:

5 simptome suprinzatoare atunci cand suferi de diabet

Semnele care arata ca suferi de sindromul ovarelor polichistice

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top