Connect with us

Revistateo.ro

Remedii naturiste de la Baba Vanga

Stiri

Remedii naturiste de la Baba Vanga

Remedii naturiste de la Baba Vanga. Cunoscuta prezicatoare oarba nu avea doar capacitatea de a vorbi despre evenimente care aveau sa se intample cu mult inainte de termen, ci cunostea si o serie de leacuri naturiste impotriva anumitor boli.

Remedii naturiste de la Baba Vanga – Afectiuni tratate cu alimente

1. AMIGDALITA – Pentru aceasta afectiune, Baba Vanga recomanda Buberic (Scrophularia nodpsa), o planta de apa care se culege in luna martie si inceputul lunii aprilie. Aceasta planta trebuie amestecata cu untura curata. Se unge cu aceasta compozitie o panza alba (un tifon) si leaga in jurul gatului. Este bine ca pacientul sa doarma cu acest ‘pansament’ la gat in timpul noptii, in sesiuni repetate.

2. ALOPECIA – Caderea parului poate fi combatuta si ea cu ajutorul remediilor naturale. Clarvazatoarea bulgaroaica recomanda spalarea capului cu huma, timp de o luna, in zonele unde nu creste parul. O alta solutie pentru stimularea cresterii parului este fierberea foilor de la doua kilograme de ceapa in trei litri de apa.

Mărturia unei femei vindecate de ARSENIE BOCA

Remedii naturiste din Biblie pentru diferite boli

3. ARSURILE – Baba Vanga avea un remediu special si pentru arsuri. Se bat 6 galbenusuri proaspete cu 6 lingurite de unt topit pana ce amestecul devine omogen. Aceasta pasta se unge pe tifon, iar apoi se pune pansamentul pe zonele afectate.

4. ASTMUL – Rachiul de struguri era recomandat de Baba Vanga pentru combaterea simptomelor astmului. Se amesteca doua lingurite de miere de albine cu ulei de masline si rachiu de struguri in cantitati egale. Se consuma cate o cescuta, de trei ori pe zi si se aplica acest remediu pe pieptul pacientului.

5. COLECISTITA – Baba Vanga recomanda consumul a 2 pere pe zi pentru a evita aceasta afectiune.

6. DIABETUL – Bulgaroaica sustinea ca o cescuta cu decoct de fasole uscata te poate tine departe de diabet sau poate chiar vindeca aceasta boala a zaharului.

7. FURUNCULUL – Adunatura de puroi care poate aparea in orice zona a corpului poate fi combatuta cu o lipie mica facuta din faina de secara plus lapte si unt proaspat.

8. DURERILE DE CAP – Senzatia de disconfort, oboseala cronica ori durerile de cap pot fi anihilate cu ceaiul de cimbru, recomanda Baba Vanga.

9. PIETRELE LA RINCHI – Pentru eliminarea pietrelor la rinichi, trebuie sa amesteci lut sau argila cu otet de mere si sa ungi o panza cu acest preparat. Aplica panza pe zona rinichilor inainte de culcare.

10. MICOZA – Pentru indepartarea micozelor, spalati-va bine picioarele si apoi stati cu ele in otet de vin. De asemenea, noapte, este bine sa dormi in sosete inmuiate in otet de vin.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top