Connect with us

Revistateo.ro

black friday

Stiri

Reduceri ca de BLACK FRIDAY pe eMAG! Preturi WOW pentru electrocasnice!

Reduceri uriase pe eMAG.ro! Poti sa iti cumperi acum produse la preturi ca de BLACK FRIDAY. Vezi oferta!

eMAG.ro tocmai a lansat o oferta cu reduceri uriase la o multime de produse electrocasnice. Preturile sunt asemanatoare cu cele de Black Friday!

Reduceri ca de BLACK FRIDAY la eMAG!

Sunt reduceri uriase la masinile de spalat, de pana la 31%. Poti sa cumperi o clasa A+++ cu 1.149 Lei! Masina are o capacitate de de 7kg si 1200 RPM. Vezi aici intreaga oferta la masini de spalat.

Reduceri ca de BLACK FRIDAY la eMAG!

Reduceri mari si la aspiratoare. , 4.5 l, si tub telescopic are 44% reducere! Are o putere de 1800 W si utilizeaza filtre EPA.

BSG6B111, 4 l, Tub telescopic metalic, cu o putere de 700 W si pale aerodinamice si flux de aer perfect calibrat pentru îndepărtarea eficientă a prafului, cu consum de energie redus.

Reduceri ca de BLACK FRIDAY la eMAG!

Poti cumpara o cu 40% reducere! Are 1900 W si poate deveni storcator de citrice, razatoare si are accesoriu pentru carnati si accesoriu pentru tocat legume.

Vezi oferta completa pentru tocatoare de carne !

Reduceri ca de BLACK FRIDAY la eMAG!

Reduceri mari sunt si la frigidere! Poti sa iei un , clasa A+ cu 23% reducere, adica 453 de lei! Are Active Dual Cooling System si sistem de racire NeoFrost, culoarea argintie.

Mai gasesti pe eMAG, cu preturi ca de Black Friday, ceasuri inteligente, laptopuri, monitoare si aparate foto cu reduceri la eMAG!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top