Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

RECOMANDAREA ASTRELOR: Câți copii ar trebui să aibă fiecare zodie de femeie

Conform astrelor, fiecărei femei îi este dat un număr ideal de copii în viață, în funcție de ceea ce poate să îi învețe și de puterea fiecăreia de a se ocupa de ei. Descoperă câți copii trebuie să aibă fiecare zodie de femeie.

FEMEIA BERBEC
Femeia Berbec este înnebunită după cei mici, mai ales dacă aceștia sunt suficienți de năzdrăvani pentru a intra în jocul lor. Mama Berbec îi poate învăța pe micuți lecția răbdării, a vitejiei și a stoicismului. Numărul ideal de copii: 2.

FEMEIA TAUR
Mama Taur este cu siguranță una dintre cele mai preocupate mame de soarta micuțului lor, și, având în vedere că Taurul ține foarte mult la propria sa libertate, nu vrea ca aducând pe lume un copil să renunțe la viața ei. Tocmai de aceea, un copil este numărul ideal pentru acest nativ.

CITEȘTE ȘI: ZODIILE CARE AU SOARTA PREA CRUDĂ
FEMEIA GEMENI
Poate vă așteptați ca astrele să prezică nașterea unor gemeni, ceea ce nu ar fi rău. Mama Gemeni este foarte duală iar asta îi poate ajuta pe micuți, văzând încă de mici cele două fețe ale monedei în orice problemă vor întâmpina. Numărul idea de copii: 2 sau 3.

FEMEIA RAC
Mama Rac are misiunea de a-și educa copilul sau copiii în spiritul iubirii și al respectului, al libertății și al determinării. Numărul ideal de copii: 2.

FEMEIA LEU
Leoaicele sunt mame extrem de posesive iar din cauza acestui fapt numărul ideal de copii este unul singur. Cei mici pot învăța de la mama Leu că în viață dai totul sau nimic, așa cum fac și mamele pentru pruncii lor.

FEMEIA FECIOARĂ
Fecioara ar putea avea câți copii și-ar dori, iar numărul ideal ar fi 4. Are de oferit multe lecții despre iubire, bunătate și fericire, fiind un semn zodiacal realist dar și vizionar în același timp.

FEMEIA BALANȚĂ
Mama Balanță trebuie să aibă doi copii, tocmai pentru a menține balanța în familie, de preferință fată și băiat. Acestea îi învață pe copii de mici cum să-și facă dreptate singuri fără să facă rău celorlalți.

FEMEIA SCORPION
Mama Scorpion poate deveni foarte geloasă dacă unul dintre copii este mai atașat de tată decât de ea. Numărul ideal de copii este 4.

FEMEIA SĂGETĂTOR
Se spune că așa cum iubește o mamă Săgetător, mai rar cazuri! Își dă și viața pentru copilul ei, la propriu. Și nu, nu vrem să spunem că celelalte semne zodiacale sunt mame rele, ci pur și simplu remarcăm dăruirea înflăcărată a unei mame Săgetător în creșterea copilului. Numărul ideal de copii: 1.

FEMEIA CAPRICORN
Mama Capricorn poate fi un adevărat profesor pentru copilul sau copiii ei, mai ales când vine vorba despre cum să facă bani în viață și cum să-și pună pe picioare toate visele. Numărul ideal de copii: 3.

FEMEIA VĂRSĂTOR
Femeia Vărsător dorește să le arate copiilor o lume a basmului, a poveștilor în care binele învinge mereu, pentru că aceasta este și lumea în care crede ea. Numărul ideal de copii: 4.

FEMEIA PEȘTI
Mamele Pești sunt foarte atașate de tot ce înseamnă tradiție, așa că își vor crește copilul ca la carte, așa cum au fost și ele crescute. Numărul ideal de copii: 2.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top