Connect with us

Revistateo.ro

TV

Răzvan de la „Insula iubirii”, conflict uriaș cu Gojman

Concurenții de la „Insula iubirii” continuă certurile pornite în Thailanda în mediul online. Răzvan a ținut morțiș să îi adreseze câteva cuvinte lui Ionuț Gojman, fostul Mirelei.

„Gojgirl! Iar m-ai vorbit de rău la testimoniala și în față mă pupai! Vai de capul meu, băiete, dacă nu ai ispitit ceva sezonul următor, teroare îți dau! Cu steaguri ca pe stadioane!”, a scris Răzvan, pe rețelele de socializare.

Hannelore, despre experiența „Insula iubirii”

„Nu m-am putut bucura de peisaje, de cultura, de tot ce mi-a oferit Thailanda. Mi-a placut felul thailandezilor de a saluta, de a respecta oamenii, de modul in care zambeau si de faptul ca nu am vazut niciun chip trist.

Mi-a ramas intiparit in minte un copil, alaturi de un varstnic, care confectionau flori din frunze. Acestia aveau o pancarta pe care scria: cumpara o floare ca sa imi pot trimite copilul la scoala. Iar pretul il decideai tu”, ne-a mărturisit Hannelore recent.

„Desigur toate cuplurile de pe insula aveau probleme de acasa. Acesta a fost si motivul pentru care ne-au ales. Diferite tipologii, diferite medii sociale, diferite probleme. Neincrederea fiind prezenta in toate cuplurile.

Eram constienta de greselile mele inca de cand le-am facut. Probleme pe care toti le au intr-o oarecare masura.

Scuzele, reactiile si vorbele nu isi au sens. Fiecare om greseste si fiecare om are propria cruce in spate.

Cat despre decoperirea problemelor, ele sunt evidente din momentul in care apar. Depinde de noi daca vrem sa le vedem, daca vrem sa le rezolvam sau ca si in cazul meu, fugim de ele si ne refugiem in alte activitati”, a mai spus Hannelore.

CITEȘTE ȘI: Mirela de la Insula Iubirii a răspuns la întrebarea pusă de toți legată de ispita Mircea

Cu ce se ocupă Răzvan de la „Insula iubirii”. Imaginea cu el la serviciu a devenit VIRALĂ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top