Connect with us

Revistateo.ro

TV

Ionuț de la „Insula iubirii”, replici acide la adresa celor care l-au criticat: „Când nu mai faceți față…”

Ionuț Gojman, concurentul care a uimit pe toată lumea atunci când a decis să renunțe la relația sa cu Mirela pentru a deveni ispită în următorul sezon al emisiunii „Insula iubirii”, a reușit să și-i pună pe toți fanii emisiunii în cap.

Ionuț de la Insula Iubirii, care a mers în Thailanda alături de Mirela Baniaș, dar a părăsit-o pentru a deveni ispită, a decis să le răspundă tuturor celor care l-au criticat.

Citește și: Mircea de la „Insula iubirii” îi ia apărarea Mirelei, după ce aceasta a vrut să se întoarcă la iubitul său, Ionuț

Ionuț le-a transmis acestora niște cuvinte tăioase, dar și ironice, mai ales că în ultimele zile fanii emisiunii au făcut nenumărate glume cu privire la aspectul său fizic, dar și la comportament.

„Salutare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi determinare sau chiar pierdere de timp. În câteva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram şi Facebook.

Sper să nu ajungeţi să îmi cereţi bani pentru această publicitate. „Asumaţi-vă”, fie ea pozitivă, fie ea negativă, fie frustrantă. Asta, la fiecare în funcţie de consimţământul liber exprimat, sper să menţineţi ritmul, iar când nu mai faceţi faţă, vă ajut cu drag. Toate cele bune vă doresc”, a transmis Ionuţ Gojman pe contul său de Instagram.

Mircea, alături de Mirela, după ce a fost părăsită de Ionuț

Zilele trecute, ispita Mircea a decis să îi ia apărarea Mirelei, care a vrut să mai acorde o șansă relației sale cu Ionuț, dar a fost refuzată de acesta. Mircea i-a rugat pe fani să nu o mai judece, deoarece totul a fost pentru ca ea să se transforme în persoana care este astăzi.

„Dragilor, încercaţi să întelegeţi o persoană care a trecut prin multe în viaţa ei. Nu o judecaţi pentru un moment de slăbiciune. De multe ori în viaţă e greu să faci alegerea corectă şi te legi în continuare de trecut.

Schimbarea, în bine sau în rău, a oricăruia dintre noi, nu vine într-o singură zi. Ai nevoie de timp şi timpul şi voinţa ta vor modela o nouă făptură. A greşi, a avea frică, a te lega de trecut, face paret din nou.

Judecaţi un om pentru ceea ce este în prezent, nu pentru trecutul lui. Criticaţi voinţa de a se schimba şi de a deveni o persoană mai bună decât în trecut. A suferit, a luptat, a avut ambiţie să se schimbe, a devenit ceea ce este astăzi. Lăsând de o parte rolul meu de ispită, ca om îţi spun bravo, Mirela, felicitările mele pentru omul care ai devenit”, a scris Mircea pe Facebook, ispita de la „Insula Iubirii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top