Connect with us

Revistateo.ro

TV

Cu ce se ocupă Răzvan de la „Insula iubirii”. Imaginea cu el la serviciu a devenit VIRALĂ

Răzvan de la „Insula iubirii” este unul dintre cei mai controversați concurenți ai emisiunii. Împreună cu Cati, acesta a mers în Thailanda pentru a-și testa iubirea, însă după numai câteva zile, acesta a reușit să uimească pe toți concurenții cu atitudinea și comportamentul său.

Dacă iubita sa, Cati, a rezistat flirturilor cu Raul și cu celelalte ispite, Răzvan a conversat cu toate ispitele feminine, pe care a încercat să le ducă în camera lui.

De-a lungul interviurilor, Răzvan a dezvăluit că are o viață de vis și că duce o viață lipsită de griji. De altfel, în prima emisiune acesta a apărut cu iubita sa într-o casă în care mulți și-ar dori să locuiască.

Citește și: Mirela de la „Insula iubirii”, din ce în ce mai apropiată de un fost concurent. Cum au fost surprinși

Însă, încetul cu încetul, concurentul a fost demascat de către ispite și de către ceilalți concurenți și așa a ajuns să recunoască faptul că nu este persoana care pretinde.

Cum i-a mințit Răzvan pe producători

Răzvan, concurent la „Insula Iubirii”, a încercat să mintă pe toată lumea şi a început cu locuinţa în care a filmat castingul. Deși a spus că este a lui, apoi a unchiului său, în final s-a dovedit a fi a cu totul altcuiva. Pusă față în față cu adevărul, Cati a recunoscut și și-a dat seama că l-a ascult prea mult pe iubitul ei. „Nu este a unchiului lui. Probabil că sunt mai multe minciuni care vor ieşi la iveală în această emisiune”, a punctat Cati.

Radu Vâlcan i-a explicat concurentei că tânărul nu a trecut nicio secundă testul sincerităţii cu echipa de producţie. „El a crezut că ne-a fraierit şi că noi nu ştim că minte. Voi sunteti aici pentru că tu meriţi o şansă la mai bine. Nu datorită lui! Te rog, să nu-l mai acoperi! Trebuie să vezi lângă ce fel de om stai. Nu am înţeles niciodată femeile care se mulţumesc cu puţin”, i-a spus prezentatorul concurentei.

Cum a fost surprins Răzvan

Nu se știe dacă Răzvan a rămas sau nu cu Cati după emisiune, însă viața lui a mers înainte, iar o fotografie apărută în mediul online a devenit virală. În imaginea respectivă apare Răzvan la locul de muncă și multe persoane și-au dorit să afle cum își câștigă acesta existența.

Ei bine, Răzvan lucrează într-o benzinărie, iar cineva l-a surprins în timp ce servea clienții la casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top