Connect with us

Revistateo.ro

Star

Răsturnare de situație în cazul morții Prințesei Diana! Tatăl lui Dodi al-Fayed acuză Casa Regală de asta!

Tatăl lui Dodi al-Fayed, iubitul Dianei, cel care și-a pierdut viața împreună cu prințesa în tunelul din Paris, a vorbit pentru prima oară după 20 de ani despre ce știe el că s-a întâmplat în fatidica noapte de 31 august 1997.

Daily Mail: Mohamed al-Fayed susține că Diana și fiul ei au fost uciși cu sânge rece

Bărbatul în vârstă de 88 de ani locuiește în Saint Tropez. Tatăl lui Dodi, Mohamed, duce o viață de lux, însă toată bogăția nu compensează lipsa celui mai iubit fiu al său, cel care s-a stins din viață acum 20 de ani.

Mohamed este ferm convins că fiul său a fost măcelărit și că atât Diana cât și Dodi au murit pentru că ”unii” așa au vrut. Bătrânul de 88 de ani nu crede sub nicio formă în varianta oficială, cea a accidentului.

CITEȘTE ȘI: 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Gestul emoționant făcut de William și Harry în memoria mamei lor

Mohamed crede că Prințul Filip, soțul reginei Elisabeta, stă în spatele acestei crime. Acesta consideră că membrii casei regale nu își doreau ca Diana să se mărite cu un musulman.

Mohamed susține că dacă Diana ar fi avut urmași, Casa Regală nu are fi acceptat ca în familie să existe musulmani, acest lucru schimbând complet structura și dând peste cap secole de tradiție și cutume.

1 Comment

1 Comment

  1. mihaela visinescu

    2017-09-01T13:05:27+03:00 at 2017-09-01T13:05:27+03:00

    casa regala britanica n-ar fi fost de acord nici cu dodi (egiptean) dar nici cu marea ei dragoste ascunsa si neimplinita , khan hasnat , chirurg pachistanez alt musulman in viata ei , o relatie discreta pe care medicul nu a vrut-o la vedere. posibil ca teoria conspiratiei batranului egiptean (88 ani) tatal lui dodi al fayez care traieste in sudul frantei la st.tropez sa fie f. adevarata , cum ca serviciile secrete i-au lichidat . casatoria cu un musulman ar fi stricat randuiala si cutumele casei monarhice britanice , impuse de sute de ani. mama mostenitorului casei regale britanice nu ar fi putut fi acceptata intr-o astfel de situatie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top