Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Rac

Horoscop Lunar

Rac – Horoscop luna iulie

Horoscopul lunii iulie 2014 pentru zodia Rac- Dragoste, Cariera si Relatii

HOROSCOP LUNA IULIE RAC Aspecte generale
De departe, tu ai fost vedeta ultimelor 12 luni, de vreme ce Jupiter ti-a stat alaturi la bine si la greu. Dar a venit si vremea sa-ti iei ramas bun de la prietenul Jupiter, pentru ca va parasi zodia ta pe 16 iulie.

Va reveni aici peste vreo 11 ani, dar se presupune ca, pe perioada trecerii sale prin ograda ta, a rezolvat multe aspecte, a dat startul multor proiecte importante pentru tine de acum inainte, ti-a dat curajul schimbarii vietii personale pentru a aseza de acum pe un teren mai bun toate planurile vieti tale. El a fost scanteia schimbarii! Jupiter va iesi din Rac pe 16 iulie, deci mai ai jumatate de luna la dispozitie pentru a da startul acelor planuri pe care le tineai in asteptare.

Daca nu le dai drumul acum, daca nu profiti de curajul schimbarii acum, cu Jupiter in curtea ta, e posibil sa-ti mai pierzi dupa aceea tonusul bun pe care ti la insuflat planeta Jupiter in aceste ultime 12 luni, dar poate mai ales in ultimele 2-3 luni dupa ce Luna Neagra a parasit Racul si l-a lasat doar pe Jupiter sa se miste in voie, aducand auspicii norocoase in calea ta. Daca nu ai facut nicio schimbare majora in ultimele cateva luni, fa-le acum, pana pe 16, pentru a fi sigur ca totul porneste intr-un moment optim noilor inceputuri! Cu atat mai buna e perioada cu cat in zodia ta, acum, se aduna – parca pentru a-l acompania pe Jupiter la plecare – si Soarele (pana pe 23) si Mercur (dupa 13) si Venus (dupa 18) ceea ce face ca exact mijlocul lunii sa-ti ofere compania astrala perfecta pentru evenimente pozitive dintre cele mai bune. Cel putin intre 13-16 iulie ai simultan 4 planete in zodia ta, moment care ar merita valorificat la maximum in avantajul tau! Ia decizii, porneste pe o cale noua, adu un plus de noutate in viata ta: momentul e unic, nu ai mai avut de mult parte de 4 planete atat de bune simultan in zodia ta!

Pagini: 1 2 3 4

1 Comment

1 Comment

  1. nechifor elena

    2014-07-03T17:46:10+03:00 at 2014-07-03T17:46:10+03:00

    Mariana eu te urmaresc decand stateam sin Romania dar tot ce se spune de rac nu se intampla nimic noroc ,fericire bani ………..nu exista numai necazuri Acum un an am depus divort si acum ma judec cu el ca peste noapte sa rezit ca ma eubeste ,defapt cand a vazut ca nui mai trimit bani si am depus divort ,dv cemi spuneti va multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top