Connect with us

Revistateo.ro

Puterea energetica pe care o ascunde degetul aratator

Stil de viata

Puterea energetica pe care o ascunde degetul aratator

Organele noastre sunt inzestrate cu o serie de puteri energetice. Numai degetul aratator ascunde o serie de mistere pe care merita sa le cunosti.

Poti recurge la meditatie cu degetul aratator, acesta avand in putere fantastica asupra celor din jur. Te intrebi de ce atunci cand indici ceva folosesti acest deget? Cand apesi pe butonul de la lift, de ce o faci cu degetul aratator? Iata cateva secrete nestiute:

Degetul aratator poate capta orice vibratie

Degetul cel mai incarcat electric este cel aratator, dupa cel mijlociu. Daca simti vreodata ca esti curentat de cineva, inseamna ca te-a atins cu acest deget.

Ce zice lungimea degetelor despre STAREA TA PSIHICA

Degetele spun despre tine dacă ești o persoană infidelă

Fa un experiment simplu: tine degetul aratator ridicat si ramai asa timp de 3 minute (dupa ceas) si simte toate energiile si senzatiile care il survoleaza. Dupa cele 3 minute, vei observa ca toate incarcatura energetica negativa s-a eliberat pentru ca s-a strans in jurul aurei acestui deget.

Cand vrei sa scapi de barfe, blesteme sau ochi rai, foloseste acest deget pentru ca duhurile rele sa nu se extinda asupra intregii aure.

Poti afla daca ti se va intampla ceva rau folosindu-ti puterea degetului

Daca iti concentrezi toata atentia asupra degetelor tale, vei ‘auzi’ cum curge sangele prin ele si vei avea ba senzatii de furnicaturi, ba vei simti o pulsatie calda. Atunci cand simti energie calda in degetele tale, vei avea de trecut o proba de foc.

Corpul iti transmita prin tot felul de semnale ce ti se va intampla deoarece stie cum esti programat sa reactionezi in fata anumitor situatii. Atunci cand esti extrem de emotionat, transpiri si iti este cald, iar atunci cand nu te intereseaza o persoana pielea ta este rece la propriu. Daca simti o unda rece in jurul degetului aratator, inseamna ca vei trece cu bine de obstacolul ce iti va fi pus in cale.

Detensioneaza-te cu o pana

Mangaie-ti degetele cu o pana, de sus in jos, si repeta miscarea timp de 5 minute. Te vei destresa imediat, iar in caz de depresie, acest truc te ajuta sa uiti de gandurile negative.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top