Connect with us

Revistateo.ro

Află ce se întâmplă dacă pui o cană cu sare în chiuvetă. Rezultatele sunt uimitoare. Este un truc pe care îl poți folosi și tu.

Stil de viata

Pune o cană cu sare în chiuvetă. Rezultatele sunt incredibile

Sarea se găsește în bucătăria oricui. Pe lângă faptul că este folosită la gătit, aceasta poate fi folosită și în alte scopuri. Află ce se întâmplă dacă pui o cană cu sare în chiuvetă.

Ce se întâmplă dacă pui o cană cu sare în chiuvetă

De mii de ani sarea este folosită pentru a conserva alimentele și pentru gătit. Aproape toate felurile de mâncare conțin acest ingredient. Însă, acest aliment poate fi folosit și în alte scopuri, care nu au legătură cu gătitul.

Sarea poate fi folosită și pentru a distruge mizeria acumulată pe țeava de scurgere. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o jumătate de cană de sare cu aceeași cantitate de bicarbonat de sodiu. Peste acest amestec se va pune apă caldă, după care totul se toarnă în chiuvetă. După numai câteva minute, chiuveta va fi curățată.

Dacă observați că pe fierul de călcat s-a lipit ceva, atunci îl puteți curăța folosind un truc simplu și eficient. Înainte de toate, încălziți fierul de călcat. În timp ce acesta se încălzește, puneți puțină sare pe o hârtie de ceară. Cu aceasta frecați fierul de călcat.

Sarea poate fi utilă și pentru a curăța vasele murdare. Nu trebuie decât să puneți un strat de sare pe fundul vaselor. Peste sare puneți puțină apă și apoi așteptați timp de 10 minute. După aceea puteți clăti vasele.

Sarea vă poate ajuta să curățați cada și chiuveta. Amestecați cantități egale de sare și terebentină. Este indicat să folosiți o ceașcă plină din fiecare ingredient. Soluția obținută va fi pusă pe un burete, după care se vor freca bine petele. După numai un minut, petele ar trebui să dispară. Astfel, la final, baia va fi curată. În timp ce se curăță cada, dacă există un canal de scurgere înfundat, poate fi folosită soluția cu sare pentru a-l desfunda.

Articole pe aceeași temă:

Cum poti sa faci curatenie cu ceai

Produse de curatenie pe care le poti face acasa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top