Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Proxenetă la doar 14 ani. ESTE IREAL CUM LE CONVINGEA PE FETELE DE VÂRSTA EI

O proxenetă de doar 14 ani a intrat în atenția autorităților, după ce prietenele ei, care au ajuns să îi fie sclave, au făcut mai multe denunțuri în fața anchetatorilor gălățeni. În afacerea sexuală a Simonei Alexandra Ulmaru au fost implicate persoane majore (clienți, dar unii dintre ei au devenit pe parcurs și proxeneți).

Povestea Simonei, cea mai tânără proxenetă din România, este șocantă și emoționantă în același timp și trage un semnal de alarmă asupra acestui fenomen din țara noastră. „Mama nu avea cu ce să-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia să fac rost de bani. Aşa mi-a venit ideea”, a recunoscut cu seninătate Simona, vorbindu-le anchetatorilor despre motivele pentru care s-a apucat de proxenetism.

CITEȘTE ȘI: PSIHOLOGII SUNT ÎNGRIJORAȚI – CE SE ÎNTÂMPLĂ CU 80% DINTRE COPIII ROMÂNI
Fata are astăzi 16 ani și locuiește într-o casă modestă închiriată de la Primăria Galați. Mica proxenetă a beneficiat de ajutorul unui bărbat pe nume Petrică Stan, urmărit în momentul de față de Interpol pentru mai multe acuzații penale.

Petrică Stan este cel care a învățat-o pe eleva care în loc să meargă la școală, se ocupa de propria ei ”afacere”, cum să racoleze fete în rețea. „Am început să umblu prin locuri unde ştiam eu că se adună trupa (N.R.: chiulangiii) la o ţigară şi m-am interesat care dintre fete şi-o pune. Mi-a fost uşor să aflu, căci băieţii se dau tot timpul mari cu asta”, mai spune mica proxenetă, conform adevărul.ro.

Locul în care se petreceau nebuniile era un apartament (din informațiile dezvăluite de jurnaliștii, chiar apartamentul proxenetei). Pentru a-și convinge prietenele și colegele de clasă că pot face bani ușor, simțind și plăcere în același timp, Simona purta dialoguri ireale pentru vârsta ei. Cel mai adesea le convingea prin replici de tipul: „Hai, fată, că poți să faci bani, nu fi proastă!”

Una dintre prietenele care a devenit prostituată în rețeaua elevei susține că sumele pe care le strângeau fetele ajungeau la 100, 150 lei, dintre care doar jumătate ajungeau în mâinile ”muncitoarelor”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top