Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Proiectul pe care Marioara Murarescu nu a mai apucat sa-l duca la bun sfarsit

Infiintarea “Asociatiei Marioara Murarescu” este proiectul pe care Marioara Murarescu nu a mai apucat sa-l duca la bun sfarsit.

Prin realizarea acestui proiect se urmareste ducerea mai departe a traditiilor si obiceiurilor romanesti, acest lucru fiind posibil cu ajutorul unor oameni de specialitate in domeniu.

Presedintele si fondatorul “Asociatiei Culturale Marioara Murarescu”, Petre Murarescu va invita sa participati Joi 01 Octombrie 2015 la Sala Mare a Palatului din Bucuresti ora 19:00 , la un spectacol extraordinar care nu intamplator se intituleaza“Marioara Murarescu – Din Inima Pentru Romani” , el pastrand contiunuitatea concertului omagial “In Memoriam Marioara Murarescu”.

Daca anul trecut am realizat un spectacol de calitate si bun gust in compania celor mai mari interpreti si colaboratori apropiati ai mamei mele ,speram ca si anul acesta prezenta sa fie la fel de mare pentru a ne putea bucura impreuna de un repertoriu ales cu mare grija la fel cum mama mea va obisnuit pe tot parcursul carierei sale.

CITESTE SI: Comori religioase ascunse: Bisericile din piatra din Romania

CITESTE SI: VIDEO. Ce PERSONALITĂȚI au murit în 2014

Mari artisti precum Mioara Velicu,Nicolae Furdui Iancu,Veta Biris,Petrica Matu Stoian, Mariana Ionescu Capitanescu, Steliana Sima, Cornel Borza, Florentina si Petre Giurgi,Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu,Gavril Prunoiu si Grupul Doruri Muscelene,Felicia Stoian si Maria Coman,Luciana Vaduva ,Gheorghe Gheorghe,Cornelia Neaga si Ansamblul Barcaul din Simleul Silvaniei,Ovidiu Homorodean,Tudor Furdui Iancu,Gabriela Tuta,Bogdan Toma vor fi prezenti in spectacol.

Alaturi de noi vor fi prezenti si membri “Coralei Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului”. Spectacolul va fi acocompaniat de Orchestra Lautarii din Chisinau conducerea muzicala fiind realizata de maestul Nicolae Botgros.

In memoria Marioarei Murarescu,Petre Murarescu impreuna cu “Asociatia Culturala Marioara Murarescu” va invita sa le fiti alaturi in data de 8 Decembrie 2015 ora 19:00 la Sala Polivalenta din Cluj pentru a lua parte la un eveniment memorabil in care vor fi prezente nume mari ale cantecului popular romanesc pentru ai aduce un omagiu Marii Doamne a Tezaurului Folcloric.

CITESTE SI: 7 izvoare făcătoare de minuni din România

CITESTE SI: Castle Break: Călătorie în România boemă

Sursa foto libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top