Connect with us

Revistateo.ro

Program pentru weekend – evenimentul Strada BT

Inedit

Program pentru weekend – evenimentul Strada BT

Weekendul acesta vreau să vă invit la un eveniment special dedicat muzicii și dansului care va avea loc în Centrul Vechi al Capitalei. Lipscani este artera norocoasă care timp de șase weekend-uri (în perioada 30 august – 12 octombrie) a găzduit evenimentele din cadrul proiectului Strada BT.

Întrucat cele sase weekenduri pline de distracție și surprize programate în cadrul evenimentului se apropie de final, v-aș sugera să nu ratați ultimul weekend în care vă mai puteți bucura de activitățile inedite pregătite pentru cei prezenți.

strada-bt (11)

Întreg evenimentul a fost gândit ca o sursă de recreație și inspirație pentru bucureștenii mici și mari, pe lângă activitățile destinate copiilor toți cei prezenți pe strada Lipscani având ocazia să descopere secretele sportului nobil de la scrimerii Federației Române de Scrimă, să se alăture în pas de dans celui mai antrenant FlashMob al tangoului argentinian organizat la București sau să testeze cele mai noi mașini de curse prezentate de către echipa Napoca Rally Academy. Toate acestea într-o atmosferă de muzică și dans întreținută de trupele Tivodar, We Singing Colors sau cvartetul Chromatic.

Orice copil are dreptul la joaca – Strada BT sau Strada „Sperantei”

strada-bt (7)

De menționat și admirat acțiunile umanitare și sociale organizate în cadrul evenimentului . Apreciez eforturile organizatorilor de a încerca prin acest eveniment să aducă o fărâmă de atenție și copiilor mai mult incercați de destin.

Este vorba de copiii defavorizati către care s-au îndreptat eforturile de colectare de jucării prin campania umanitara „Toti copiii au dreptul la joacă. Donează o jucărie pentru o cauză nobilă”. Sunteți așteptați și weekend-ul acesta, 11-12 octombrie, începând cu orele 18, să donati cel puțin o jucărie copiilor defavorizați!

Asociația Dăruiește Viață, partener la acest eveniment, va avea grijă ca jucăriile strânse să ajungă la copiii care au nevoie de ele. O parte dintre jucăriile colectate au ajuns deja la copiii afectați de sindromul Down.
Toți copiii au dreptul la o copilărie normală!

Iata ce va cuprinde programul zilelor de 11-12 octombrie:

18:30 – 21:30 BT Magic Street – iluzionisti / magie
18:20 – 19:00 Trupa Tivodar
20:00 – 20:45 Sonido 13: Program de valsuri, polci, piazzolla @ dans

strada-bt (3)

Cum poti avea acces la evenimentele de pe Strada BT?

Pentru a avea acces la toată oferta de distractie a următoarelor zile participanții vor avea la dispoziție un card simbolic… cardul Star de la BT cu care vor putea să-și aleagă distracția preferată.

Acesta va fi distribuit gratuit, iar vizitatorii vor putea folosi cardurile respective pentru a activa concerte, piese de teatru, reprezentatii artistice sau spectacole.

Strada BT este organizat de Banca Transilvania in parteneriat cu Primaria Municipiului București si sustinut de Fundația Scoala de Televiziune Tudor Vornicu.

Mai multe detalii despre program puteti gasi .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top