Connect with us

Revistateo.ro

Profetiile Sfantului Varlaam. CE VREMURI NE ASTEAPTA

Stiri

Profetiile Sfantului Varlaam. CE VREMURI NE ASTEAPTA

PROFETIILE SFANTULUI VARLAAM. Sfantul Varlaam a fost mitropolit al Moldovei in perioada 1632-1653 si a lasat mostenire o serie de profetii care s-au indeplinit, iar unele ar putea sa devina realitate in viitor.

Varlaam a fost mitropolit in timpul domniei lui Vasile Lupu. Nascut sub numele Motoc, Varlaam avea sa devina unul dintre cei mai iubiti mitropoliti ai Moldovei, in special pentru smerenia si harul sau divin precum si datorita previziunilor sumbre care s-au abatut asupra Moldovei si Tarii Romanesti.

Profetiile Sfantului Varlaam. Varlaam a realizat o serie de lucrari de invatatura crestina si era un aparator indaratnic al ortodoxiei. Varlaam a prevazut ruperea Moldovei si impartirea ei dupa bunul gust al puterii de la Rasarit si inghitirea Europei de „fiara rosie” atee (facand referire la rusi).

Profetiile lui Varlaam nu s-au rezumat doar la vremurile ce au urmat, ci vizeaza si cele pe care le traim si vor veni.

„Oamenii se vor inrai si vor strica obiceiurile pamantului, inmultindu-se intre ei ca dobitoacele fara nicio nerusinare, lepadand Sfanta Taina crestina a nuntii.

Profețiile cutremurătoare ale Duhovnicul Iustin Pârvu despre România

5 profeţii ale Părintelui Arsenie Boca, adeverite

Profetiile Sfantului Varlaam. Vor defaima obiceiurile crestinesti dedandu-se la tot felul de obiceiuri straine, iar paganii se vor amesteca cu sange crestinesc.

Mare urgie va fi atunci. La vremea cea din urma, pamanturile nu-si vor mai da roada lor, padurile vor fi taiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde mosiile fara de rusine, uitand ca stramosii lor le-au pastrat cu sabia.

Profetiile Sfantului Varlaam. Va domni saracia, jalea, moartea, spaima, frica si omul nu va mai fi stapan in batatura lui. Vor pune biruri si pe aerul lasat de Dumnezeu”, spunea Sfantul Varlaam.

Profetiile Sfantului Varlaam. Varlaam a vorbit si despre apocalipsa: „La vremea din urma, cand veti vedea uraciunea pustiirii in locul cel sfant, razboaiele pe alocurea, urgiile si uciderile intre oameni, lepadarea pruncilor din pantecele femeiesti si oameni cautand linistea de la un capat al altuia al pamantului, cand graiurile se vor amesteca ca alta data in Babilon, sfarsitul va fi aproape”.

Sursa foto: jurnal.md

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top