Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Profeția lui Romeo Popescu pentru România anului 2019

Numerologul Romeo Popescu a făcut câteva previziuni interesante pentru anul 2019 și, aparent, românilor le va merge destul de bine.

Iată ce a declarat numerologul la Antena 3:

„E de bine. Pentru noi toți este de bine, orice s-ar întâmpla, ne vom da seama că acel lucru ne va ajută. Este un an puternic pentru România. România egal 8, dar ea este născută în 24 ianuarie 1859. Focusul puterii va fi pe țara asta.

Asta înseamnă că o să fie zone agresive, oameni vehemenți să transfirme totul de la rădăcini, oameni influenți o să-și închidă influența în 2019. Pe unii îi știm, pe alții nu.

Trei este o cifră mentală și 19 tot mentală. Ce o să vedem afară, mai multă liniște vizavi de trăire. O să fie altfel de demonstrații. Dacă o să fie, vor ii de două tipuri: pașnic sau una care va fi înăbușită cu forța. Să dea Dumnezeu să nu fie. România intră într-un an al justițiarului, fiecare va avea ceva de spus, cu putere.

Dacă nu de vorbă bună, va înțelege cu forța. Niște momente foarte dure vor fi în ianuarie spre final, înainte de 24 și după, în luna martie și în septembrie. Calmitate o să fie în luna a șaptea. Se va face un bilanț față de lucrurile care se vor întâmpla”.

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Zodiac chinezesc 2019: Anul Mistrețului de Pământ. Cum influențează zodiile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top