Connect with us

Revistateo.ro

Florin Salam a avut nevoie de ingrijiri medicale la inceputul acestei saptamani. O ambulanta s-a deplasat la casa cantaretului de manele.

Stiri

Probleme medicale pentru Florin Salam! Ce a patit manelistul

O ambulanta s-a deplasat la locuinta manelistului, dupa ce acesta s-a simtit foarte rau. Din fericire pentru el si fanii lui, Florin Salam nu a avut nevoie de spitalizare. Apropiatii sai au dezvaluit ce s-a intamplat cu cantaretul de manele.

“Florin a avut o nunta sambata si doua duminica. A cantat aproape non-stop, fara odihna si repaus. Nivelul de oboseala la care a ajuns a fost foarte mare si din cauza aceasta a avut probleme. Acuza stari de slabiciune, aproape de lesin, iar cei din familie s-au panicat. Imaginati-va cum e sa te duci sambata la o nunta, sa pleci a doua zi la alta, iar cand simti ca nu mai poti sa trebuiasca sa mai mergi la a treia.

Citeste si: Fata lui Salam este curtata de…

Iar el nu cata o ora, ci cateva la rand. Din pacate, de aceasta data medicii au depistat ca are probleme cu tensiunea. I s-a recomandat odihna, un program de viata linistit si o serie de analize”, a spus o persoana din staff-ul cantaretului, pentru Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top