Connect with us

Revistateo.ro

tiroida

Naturiste

Probleme cu tiroida? Foloseste aceasta combinatie WOW!

Te supara simptomele cauzate de problemele cu glanda tiroida? Poti sa stai linistit, le vei elimina complet cu acest tratament pe care il faci acasa.

Amestecul este 100% natural si foarte sanatos. Asa ca il poti consuma chiar daca nu ai probleme cu tiroida, pentru a preveni aceast tip de afectiune si pentru a mentine starea de bine a organismului.

INGREDIENTE

5 ridichi
1 castravete
1 radacina de telina
1 morcov
sucul de la o lamaie

Din aceste ingrediente se face un suc. Ridichile sunt bune pentru tratamentul glandei tiroide si regleaza nivelul de tiroxina si calcitonina (un hormon peptidic implicat in metabolismul calciului)

Acest suc se consuma zilnic. Ca sa nu agravezi simptomele problemelor cu tiroida, tine cont de cateva sfaturi:

– Evita produsele cu gluten

– Consuma cat de putin zahar se poate, ca sa nu agravezi problemele cu tiroida

– Evita stresul emotional, caci afecteaza tiroida

– Evita uleiul de floarea soarelui si incearca sa il inlocuiesti cu ulei de cocos

CITESTE SI: Probleme cu glanda tiroidă? Iată ce suc trebuie să bei

– Evita pasta de dinti cu fluor. Daca ai probleme cu tiroida, fii foarte atent la eticheta!

– Fa miscare zilnic

Sursa foto: columbiasurgery.net

CITESTE SI: Rețeta uimitoare folosită de ruși pentru problemele cu tiroida

In medicina naturista, sunt prevazute o serie de plante benefice pentru tiroida, cunoscuta si ca glanda-fluture. Torida este un organ mic, in forma de fluture, situat in partea anterioara a gatului, imediat sub laringe. Este alcatuita din doi lobi de o parte si de alta a traheii si cantareste aproximativ 20-30 de grame.

Tiroida joacă un rol crucial în stabiliarea unui echilibru hormonal și nu numai. O glandă tiroidă care produce insuficienți hormoni tiroidieni poate duce la o serie de boli. Iată mai jos o rețetă brevetată de ruși pentru tratarea problemelor cu tiroida.

INGREDIENTE REȚETĂ NATURISTĂ PENTRU PROBLEMELE CU TIROIDA:
1. 10 grame de ceai de muguri de pin
2. 10 grame de ceai de salvie
3. 50 mililitri de vodkă

CUM SE PREPARĂ:
Pune cele două ceaiuri într-un borcan, împreună. Amestecă frunzele de salvie și de pin întrele ele, se adaugă vodka și pe urmă închide borcanul foarte bine, încât să nu pătrundă deloc aerul înăuntru. Lasă borcanul într-un spațiu răcoros timp de 14 zile.

După cele două săptămâni, eliminați frunzele de salvie și pin și aveți deja în fața dumneavoastră licoarea care face ravagii prin Rusia. Această băutură specială nu trebuie consumată în cantități foarte mari. 5 picături dimineața și 5 seara, înainte de culcare, sunt suficiente pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor tiroidiene.

Printre simptomele problemei cu tiroida se pot număra articulațiile și durerile musculare puternice, sentimentul de disconfort sau iritație în gât, tiroidă mărită vizibil. Persoanele care au hipotiroidism, adică tiroida produce prea puțini hormoni tiroidieni, au părul mai aspru și mai fragil iar pielea capătă un aspect uscat, mai ales la nivelul feței.

Și constipația poate fi un semn că suferi de hipotiroidism. Pe de altă parte, diareea și sindromul colonului iritabil intră la cealaltă afecțiune, hipertoridism.

Dacă ai probleme cu tiroida, leacul de mai sus folosit de ruși este o soluție numai în situația în care urmezi și o dietă echilibrată sau te-ai consultat cu medicul specialist. Acest leac nu înlocuiește sfatul medicului, așa că dacă ai vreun simptom de iritare în gât, dureri musculare inexplicabile și observi că înfățișarea ți se schimbă vizibil, du-te la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top