Connect with us

Revistateo.ro

Papa Francisc-25092015

Inedit

Primul discurs al Papei Francisc la adunarea ONU

Papa Francisc a tinut primul sau discurs in fata plenului unit al adunarii ONU.

Asistam la un moment istoric, Papa Francisc a vorbit despre viitorul planetei in cadrul ONU. Adunarea are loc pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Iata ce a transmis suveranul pontif intregii planete ,, Ce fel de pamant vom lasa viitoarelor noastre generatii?

Asta va intreb, ce trebuie sa facem unii pentru altii? Trebuie sa ne respectam unul pe altul, aceasta organizatie (ONU) isi doreste ca familiile sa traiasca in armonie, in pace, nu doar pentru justitie dar in spiritul justitiei. Dragi prieteni, va binecuvantez pe fiecare dintre voi din toata inima. Ma voi ruga pentru voi si pentru familiile voaste.

Rog pe fiecare dintre voi sa se roage pentru mine. Si pe cei care nu au credinta ii rog sa imi doreasca tot binele. Dumnezeu sa va binecuvteze pe toti!”

Papa Francisc vine cu un mesaj extrem de important, aproape toate mesajele sale din ultima perioada au aceeasi inclinatie, toate fac referire la rezolvarea colectiva a problemelor actuale in care se afla intreaga planeta.

Va amintim ca la discursul tinut de Papa Francisc, a asitat, printre alti peste 154 de lideri de state, si presedintele Romaniei Klaus Iohannis.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top