Connect with us

Revistateo.ro

Primele fotografii oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle! Ce au transmis mirii

Regalitate

Primele fotografii oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle! Ce au transmis mirii

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut primele publice primele fotografii oficiale de la nunta lor de sâmbătă. Cei doi miri care au fost urmăriți de sute de milioane de telespectatori din întreaga lume. Astăzi, aceștia au publicat pe pagina oficială a Familiei Regale câteva fotografii de la marele eveniment.

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în încăperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai.

Citește și: Ce nu s-a văzut la TV! Imaginile controversate de la Nunta regală

„Ducele şi ducesa de Sussex le mulţumesc tuturor celor care au luat parte, sâmbătă, la celebrarea nunţii lor. Se simt foarte norocoşi că şi-au putut împărtăşi bucuria acestei zile cu toţi cei prezenţi în Windsor.

Și, de asemenea, cu toţi cei care au urmărit nunta la televizor din Regatul Unit, Commonwealth şi din întreaga lume”.  Arată un mesaj publicat, luni, pe pagina de Facebook a familiei regale a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Nunta regală

Prin acest mesaj, familia regală a menţionat că Meghan Markle şi Prinţul Harry sunt încântaţi de portretele oficiale realizate de Alexi Lubomirski. De asemenea, ducele și ducesa de Sussex transmit mulţumiri şi pentru mesajele de sprijin pe care le-au primit.

Citește și: Singurul lucru la care Prințul Harry a renunțat pentru Meghan Markle

În fotografii, cei doi miri apar alături de regina Elisabeta, precum și alături de Prințul William și soția sa, Catherine. De asemenea, Harry și Meghan s-au fotografiat alături de micuțele domnișoare de onaore. Cea de-a treia fotografie îi surprinde pe cei doi miri, imefiat după cununia religioasă.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, deveniţi duci de Sussex, au fost felicitaţi de aproximativ 100.000 de oameni care s-au adunat pe străzile oraşului Windsor.

Și în curtea Palatului Windsor au fost invitați 1200 de membri ai comunității pentru a-i vedea de aproape pe cei doi miri.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top