Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Bălan a postat pe Facebook. Prima imagine cu fiica sa, micuța Ella. Postarea a strâns zeci de mii de like-uri în câteva minute!

Stiri

Prima imagine cu fiica Andreei Bălan. Poza a strâns zeci de mii de like-uri

Andreea Bălan a făcut publică prima imagine cu fetița sa Ella, la scurt timp după ce a născut. Cântăreața a publicat și un mesaj emoționant pentru micuța sa, care a venit pe lume astăzi.

„Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Anterior, cântăreața dăduse marea veste tot pe rețeaua de socializare. „Sunt pregătită! Am emoţii mari, dar sunt pregătită! De când aştept ziua asta!”, a scris Andreea Bălan

Micuța Ella a venit pe lume mai devreme cu o zi. Ea a primit nota zece la naștere. Andreei Bălan i-a fost alături în tot acest timp soțul său, George Burcea.

„Ella e cea mai frumoasa fetita din lume si cea mai vocala, cu siguranta. Scorul Apgar este 10, Ella are 3,270 de grame si 49 de centimetri”, a afirmat medicul Elena Voiculescu, cea care as-a ocupat de aducerea pe lume a fetei și care a supravegheat-o pe Andreea pe tot parcursul sarcinii, conform a1.ro.

Vezi aici imaginea care a strâns zeci de mii de like-uri!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top