Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

HOROSCOP TOAMNA 2015: Inca putin si vine toamna iar in sufletele mai multor semne zodiacale se anunta furtuna! Citeste mai jos previziunile mayasilor pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie, pentru zodia ta!

Mayasii sunt recunoscuti pentru abilitatea lor de a prevedea viitorul si au ramas in istoria omenirii datorita ideilor cu care au reusit sa ridice o intreaga civilizatie spre culmile gloriei. Vezi care sunt previziunile mayasilor pentru toamna lui 2015 pentru zodia ta.

HOROSCOP TOAMNA 2015: ZODIA CH’EN (2 IANUARIE – 21 IANUARIE)

Nume indigen: Furtuna neagra. Intri in binele intern al constiintei si reusesti sa te adaptezi cu brio la toate situatiile care se vor ivi in cale. Ai starea psihica necesara pentru a afla adevaruri tulburatoare despre cei dragi.

HOROSCOP TOAMNA 2015: ZODIA VAX (22 IANUARIE – 10 FEBRUARIE)

Nume indigen: Venus. Toamna aceasta iti limpezesti mintea si vei fi o sursa de lumina pentru cei nevoiasi. Iti place sa ii ajuti pe semenii tai si o face dezinteresat.

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla cine te barfeste!

HOROSCOP TOAMNA 2015: SAK (11 FEBRUARIE – 2 MARTIE)

Nume indigen: Furtuna alba. Urmatoarele trei luni vor fi pline de agitatie pentru tine. Se va da o adevarata rascoala sufleteasca in interiorul tau iar domeniile vizate sunt dragostea si cariera.

HOROSCOP TOAMNA 2015: KEH (3 MARTIE – 22 MARTIE)

Nume indigen: Furtuna rosie. Asa cum esti tu de obicei, nici in toamna lui 2015 nu te vei opri din cautarea senzationalului, a ineditului. Tot ce va veni nou in viata ta te va fascina, indiferent ca e de bine sau de rau.

HOROSCOP TOAMNA 2015: MAK (23 MARTIE – 11 APRILIE)

Nume indigen: Zeu. Greselile trecutului se vor intoarce asupra ta in lunile octombrie (spre final) si noiembrie (pana la jumatatea ultimei luni a toamnei). Sufletul tau va fi zbuciumat de lucrurile care iti sunt scrise sa le induri.

HOROSCOP TOAMNA 2015: K’ANK’IN (12 APRILIE – 1 MAI)

Nume indigen: Soarele galben. Toamna aceasta s-ar putea sa iti gasesti dragostea dar asta depinde de felul in care vei reusi sa internalizezi toate emotiile. Trebuie sa faci diferenta intre atasament si iubire, altfel vei cadea intr-o capcana primejdioasa.

HOROSCOP TOAMNA 2015: MUWAN’ (2 MAI – 21 MAI)

Nume indigen: Zeul Ploii. In luna septembrie vei avea o revelatia in legatura cu un eveniment din trecut iar sansele ca adevarul descoperit sa te deprime sunt foarte mari. Viata nu e tocmai roz uneori!

HOROSCOP TOAMNA 2015: PAX (22 MAI – 10 IUNIE)

Nume indigen: Puma. Vei sarbatori pe ritmuri… exotice. Un necunoscut va aparea in viata ta de peste mari si tari si iti va schimba radical conceptia despre viata.

HOROSCOP TOAMNA 2015: K’AYAB (11 IUNIE – 30 IUNIE)

Nume indigen: Pasare tanara. Nimic nu se compara cu momentele de liniste in care pui totul la cale, fara sa fi deranjat de cineva. Nu prea vei avea timp de meditatie toamna aceasta deoarece in sufletul tau se va da o batalie teribila.

HOROSCOP TOAMNA 2015: KUMK’U (1 IULIE – 20 IULIE)

Nume indigen: Zeu de apa. Cea mai importanta hrana pentru tine este cea spirituala. In luna octombrie se vor schimba regulile jocului si va trebui sa renunti la a te hrani doar cu idei. Locul tau de munca intra sub semnul intrebarii.

HOROSCOP TOAMNA 2015: WAYEB (21 IULIE – 25 IULIE)

Nume indigen: Zeul pamantului. Greselile si boacanele te vor urmari toata toamna. In noiembrie se anunta scandaluri uriase in familia ta dar este de preferat sa stai departe si sa nu iei partea nimanui.

HOROSCOP TOAMNA: POP (26 IULIE – 14 AUGUST)

Nume indigen: Jaguar. O persoana misterioasa iti va face zilele un calvar. In octombrie ai toate sansele sa descoperi cine iti poarta sambetele.

CITESTE SI: Ce spune despre tine cifra destinului părinților tăi

CITESTE SI: Top 6 zodii care iti sunt alaturi pana la moarte

HOROSCOP TOAMNA 2015: WO’ (15 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE)

Nume indigen: Cer negru. Nu ai idee cat de fructuoasa va fi toamna lui 2015 pentru tine. Toate planurile tale se vad concretizate pas cu pas iar asta te transforma intr-o persoana si mai ambitioasa decat erai.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top