Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

PREVIZIUNI KARMICE pentru saptamana 31 august – 6 septembrie 2015, in functie de zodie

PREVIZIUNI KARMICE. Nimeni nu isi poate schimba viitorul, potrivit principiilor karmice, dar il poate prevede chiar si in functie de zodie. Citeste cele mai interesante previziuni despre ce ti se va intampla in perioada 31 august – 6 septembrie 2015.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU BERBEC

Incapacitatea ta de a-i ierta pe altii in trecut se intoarce asupra ta in perioada ce vine, mai ales la locul de munca, Boacanele pe care le faci nu vor fi trecute usor cu vederea.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU TAUR

Se spune ca binele este rasplatit cu bine insa nu este valabil si in cazul tau, cel putin in perioada mentionata. Pe 1 septembrie vei afla si motivul pentru care oamenii incep sa iti intoarca spatele.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU GEMENI

Neglijenta bunicilor tai se resfrange asupra ta. Legaturile karmice sunt extrem de complexe iar faptul ca ei au sfidat legile naturii, nehranindu-se sanatos, iti poate crea probleme de sanatate serioase.

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu se grabesc sa aiba copii

CITESTE SI: TEST ONLINE: Alege o lumanare din imagine si vezi ce fel de suflet ai!

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU RAC

Karma isi va face simtita prezenta in doua zile cu preponderenta: pe 2 septembrie reusesti sa obtii un bonus financiar iar pe 4 septembrie persoana iubita te va dezamagi.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU LEU

Se spune ca gospodarul adevarat isi face vara sanie si iarna car. Daca vrei sa culegi roadele la timp, apuca-te de acum de treaba pentru ca vei avea surprize uriase pe viitor.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU FECIOARA

Se intorc asupra ta toate clevetirile din trecut. Ai avut tu nenumarate idei si planuri impotriva dusmanilor insa de data aceasta karma va fi mai puternica decat tine.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top