Connect with us

Revistateo.ro

PREVIZIUNI KARMICE 8-14 FEBRUARIE 2016. Luna Noua in Varsator ne deprima

Stiri

PREVIZIUNI KARMICE 8-14 FEBRUARIE 2016. Luna Noua in Varsator ne deprima

Saptamana cuprinsa intre 8 si 14 februarie vine cu momente de cumpana pentru majoritatea semnelor zodiacale. Luna Noua in Varsator ne indeamna la refugiu, regandirea vietii de zi cu zi si ne de forta abia catre finalul saptamanii sa speram si sa luptam pentru visele noastre.

Ce fel de previziuni karmice exista pentru saptamana care debuteaza cu Luna Noua in Varsator? Toti vom fi mai sensibili, mai receptivi (dar in sens invers) cand va veni vorba de critici.

Vom lua lucrurile prea personal si asta din cauza Varsatorului, nativ eminamente sensibil si rupt de realitatile crude in care traim.

Varsatorul este creativ, magnetic, carismatic, dar exagerat de sensibil pana in faza de depresie. Aceste caracteristici vor fi transmise tuturor zodiilor, mai mult sau mai putin.

Nativii care sunt cuplati vor simti singuratatea mai apasator ca niciodata, iar asta nu are legatura cu Ziua Indragostitilor: pur si simplu asa s-a nimerit contextul astral!

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016

Cum îți influențează fazele lunii dispoziția pentru sex

Luna Noua aduce ciocniri emotionale pentru Varsator, Fecioara si Capricorn

Berbecii se gandesc serios sa isi schimbe locul de munca sau sa schimbe regulile la jobul actual. Taurii vor fi supusi unor munci extrem de obositoare si… costisitoare.

Gemenii vor intra intr-un haos informational de nedescris. Vor primi vesti pe banda rulanta, fara sa fie triate: deci vor fi si bune, dar si extrem de proaste, unele chiar socante.

Racii sunt cam singurii nativi care se vor bucura de linistea saptamanii ce urmeaza. Luna Noua ii afecteaza mai putin decat Luna Plin, ba chiar este de bun augur mai ales pentru acei nativi care vor sa isi vada iluziile devenite realitate.

Pentru Lei, apar surprize de natura profesionala si relationala. Fecioarele vor primi dezamagiri dupa dezamagiri, fiind expuse la stres si tristete in acelasi timp. Saptamana aceasta le va ajuta sa devina mai puternice, desi, la un moment dat, crucea li se va parea prea greu de carat in spate.

Sagetatorii se destind, Pestii trec prin schimbari la care nu se gandesc

Balantele iau superficialitatea in brate, iar Scorpionii vor fi nemultumiti 24 din 24, atat la serviciu cat si acasa. Alaturi de Raci, Sagetatorii se vor simti in largul lor saptamana aceasta, o perioada excelent pentru destindere.

Capricornii trebuie sa fie atenti la cei din jur dupa data de 12 februarie. Atunci apar probleme care pot afecta increderea intre prieteni.

Cei mai afectati de evenimentul astrologic al acestei perioade vor fi Varsatorii. Trezirea la realitate le va arata ca traiesc intr-o lume imaginara, ca oamenii nu sunt atat de buni si iubitori precum par, ca anumite promisiuni au fost doar vorbe aruncate-n vant.

Pestii vor trece prin transformari pe care nu le vor observa decat abia la inceputul saptamanii urmatoare, din 15 februarie. Este vorba despre schimbari atat din punct de vedere social (statutul nativilor poate fi pus in pericol) cat si emotional (mai ales pentru cei casatoriti sau logoditi).

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top