Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Previziuni karmice 7-13 septembrie 2015: Berbecii vor fi BANTUITI de trecut!

PREVIZIUNI KARMICE. Nimeni nu isi poate schimba viitorul, potrivit principiilor karmice, dar il poate previzualiza chiar si in functie de zodie. Citeste cele mai interesante previziuni despre ce ti se va intampla in perioada 7-13 septembrie 2015.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU BERBEC

Trecutul te va bantui toata saptamana. Nu i-ai spus tot adevarul persoanei iubite iar secretele care ies la iveala va pot ruina relatia.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU TAUR

Ai toate sansele sa obtii o bursa importanta in perioada urmatoare dar nu te entuziasma prea tare. Trebuie sa muncesti dublu de acum inainte pentru ca rezultatele sa se vada.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU GEMENI

Sinceritatea ta atrage senzatii pozitive iar nervii tai atrag scandalurile si haosul. Esti stapanul propriilor tale trairi. In perioada 7-13 septembrie vei avea parte de astfel de fluctuatii in sufletul tau.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU RAC

Nu mai da cu banul in situatii care nu sunt precise. Iti lipseste candoarea cu care infruntai lucrurile in tinerete iar asta poate ridica noi ziduri in calea realizarii tale spirituale.

CITESTE SI: Ce efecte FABULOASE are practicarea YOGA asupra ta, in functie de zodie

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU LEU

Ai de gand sa parasesti vacarmul in care te-ai varat singur dar trebuie sa o faci treptat. Daca vrei sa atragi karma pozitiv, gandeste pozitiv.

PREVIZIUNI KARMICE PENTRU FECIOARA

Sufletul tau este greu incercat intr-o saptamana in care va trebui sa auzi de toate. Neatentia ta costa si oricat de mult te-ai stradui este inevitabil sa nu faci greseli.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top