Connect with us

Revistateo.ro

PREVIZIUNI KARMICE 4-10 APRILIE 2016. Zodia care taie si spanzura

Stiri

PREVIZIUNI KARMICE 4-10 APRILIE 2016. Zodia care taie si spanzura

PREVIZIUNI KARMICE 4-10 APRILIE 2016. Luna Noua in Berbec aduce primele concluzii ale acestui an pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Saptamana cuprinsa intre 4 si 10 aprilie va fi una a revelatiilor, a nervilor, a intamplarilor neanuntate, a deciziilor.

Berbecul schimba tactica in relatiile sale

Nativul Berbec se lumineaza si schimba tactica atat in viata de cuplu cat si cu privire la relatiile amicale. Motivul pentru care alege sa faca asta este evitarea dezamagirilor viitoare. Berbecul se trezeste la cruda realitate si beneficiaza de o adevarata revelatie karmica.

HOROSCOP TIGANESC APRILIE 2016. 2 zodii vor fi tare nervoase toata luna!

Horoscop Mariana Cojocaru APRILIE 2016 – Previziuni generale

Taurul si Sagetatorul – marii detinatori de informatii

Taurul primeste informatii contradictorii toata saptamana, insa, cu ajutorul inteligentei sale remarcabile va sti cum sa filtreze bine lucrurile. Va fi o saptamana a avertismentelor, dar si a aprecierilor pentru acest semn zodiacal. Cat despre Sagetator, si acesta primeste cateva noutati pe care trebuie sa le impacheteze astfel incat sa obtina profit de pe urma lor.

Problemele banale se magnifica pentru Balanta

Balanta va trece cu vederea o serie de preocupari zilnice de care s-a saturat in ultima vreme. Dorind sa iasa din monotonie, acest nativ s-a concentrat asupra marilor dificultati care trebuiau rezolvate in regim de urgenta. Balanta va avea un soc atunci cand va descoperi ca neglijarea unor situatii banale se poate intoarce impotriva lor.

Fecioara si Pestele – sensibilii saptamanii

Fecioara nu va avea liniste pana cand nu va primi un raspuns din partea persoanei pe care o place. Ii este greu sa se deschida si sa isi marturiseasca sentimentele, iar asta ii va crea cateva necazuri sufletesti. Pestele, in schimb, va fi sensibil la observatiile partenerului de viata si va incerca sa se schimbe. Isi va da seama ca nu este normal sa devina altcineva decat este si asta va duce la tensiuni in viata intima precum si in relatiile cu prietenii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare pentru a afla care este zodia care va taia si va spanzura toata saptamana

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top