Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 9-15 octombrie 2017. E o săptămână plină de încărcătură afectivă pentru majoritatea semnelor zodiacale. Ce pățesc Vărsătorii.

Stiri

Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. Va fi o saptamana cu incercari foarte mari pentru aproape toate zodiile. Vezi cum se razbuna karma si care vor fi aspectele cele mai vizate.

ZODIILE PREDISPUSE LA DEPRESIE IN SAPTAMANA 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2015

1. TAUR – Sentimentul de stinghereala care te va incerca este raspunsul la atitudinea ta din ultima perioada. Oamenii pe care i-ai ignorat si felul in care ai ales sa iti asumi anumite atributii iti provoaca acum procese de constiinta.

2. VARSATOR – Sensibilitatea ta va fi crescuta in perioada urmatoare. Lipsa autostimei te va duce din nou in mijlocul unui razboi intre tine si… tine.

3. BALANTA – Si tu esti una dintre zodiile predispuse la depresie, dar tristetea ta va fi trecatoare. Caruselule sentimental iti va provoca sufletul in special in zilele de 2 si 3 decembrie.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. Pentru cine PLUTESTE dragostea in aer

CITESTE SI: Previziunile astrologului Vanessa Zigmund pentru decembrie 2015. Zodiile REVIGORATE de traseul lui Pluto

4. BERBEC – Apasarile sufletesti vor reaparea din motive pe care credeai ca le-ai inteles deja in trecut. Daca in mintea ta se intorc aceleasi si aceleasi intrebari, este cazul sa faci o pauza si sa vezi daca nu modul in care abordezi problemele este cel gresit. Noroc cu dragostea, caci la acest capitol vei sta bine.

ZODIILE CARE O VOR DUCE CEVA MAI BINE DIN PUNCT DE VEDERE KARMIC IN SAPTAMANA 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2015:

1. FECIOARA – Te apropii de persoane cu care nu ai comunicat foarte bine in ultima vreme. Le cunosti sufletul altfel si te bucuri sa vezi ca preconceptiile tale au fost false. Te-ai temut foarte tare de surprizele neplacute pe care le-ai putea primi din partea anumitor indivizi, insa totul ti se dezvaluie sub alta forma de acum.

Vezi ce se intampla cu restul zodiilor in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top