Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Previziuni karmice 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016. MAREA TRANZITIE – 4 zodii se SCHIMBA TOTAL!

4 zodii vor trece prin cea mai mare transformare a vietii lor. Karma le va ajuta sa isi revina si sa descopere care sunt lucrurile care le face cu adevarat fericite. Vezi care sunt previziunile karmice la granita dintre 2015 si 2016.

PREVIZIUNI KARMICE 28 DECEMBRIE 2015 – 3 IANUARIE 2016. Cele 4 zodii care se transforma total!

1. FECIOARA

Anul 2015 te-a invatat ca increderea in oameni trebuie dozificata. Ai oferit prea multe si ai primit prea putine la schimb. 2016 te va reincarca de energie si iti va arata ca viata toate poate fi interesanta inspirandu-i pe ceilalti cu puterea ta dominanta, dar nu sfidatoare, cu creativitatea si umorul pe care nu le-ai pierdut niciodata, doar le-ai tinut in frau.

2. RAC

2016 este anul revolutiei amoroase pentru tine. Faci casa buna cu dragostea chiar de la inceputul anului. Redescoperi calitatile care te definesc in cuplu si faci eforturi uriase pentru a intretine vraja iubirii pentru ca inveti sa privesti totul altfel.

CITESTE SI: Top 4 zodii care vor avea un ianuarie DEBUSOLANT

CITESTE SI: Zodii de LIDER : Cine vrea doar sa DOMINE? Topul zodiilor menite sa influenteze si sa conduca!

3. LEU

Si pentru tine 2016 este un an al revelatiei. Toate necazurile din 2015 te-au invatat cele mai importante lectii karmice: introspectia, nevoia de meditatie si mai ales necesitatea de a raspunde la bine cu bine si chiar la rau cu bine.

4. SAGETATOR

Anul 2016 va fi un boom pentru cariera ta. Toate nerealizarile din 2015 se vor concretiza in noul an, asa ca trebuie sa stai fara griji din punct de vedere financiar.

Ce se intampla cu celelalte zodii din punct de vedere karmic:

Pestii invata lectia iubirii aproapelui, trecand de faza materialista care i-au coplesit in ultima vreme. Taurii reusesc sa obtina lucruri de care sa fie mandri si ajung la concluzia ca cele mai mari satisfactii vin din munca proprie. Balantele, Scorpionii si Gemenii reusesc sa isi reechilibreze chakra inimii, iar Berbecii, Capricornii si Varsatorii merg in etapa urmatoare in ceea ce priveste dialogul atat de esential in rezolvarea oricarei probleme.

Asadar, 2016 vine cu o serie de transformari in sufletele nativilor, majoritatea dintre ele benefice. Doar cei care nu stiu cum sa le priveasca nu vor reusi sa se impace cu sinele.

Sursa foto: junh79.cgsociety.org

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top